• NIE STOSUJEMY WYKLUCZEŃ W DIETACH
Co dla Ciebie przygotowaliśmy w tym tygodniu?

MENU TYGODNIOWE:

Menu na tydzień: (11.10.2021 – 17.10.2021)

Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
PLACKI KUKURYDZIANE, POMIDORKI KOKTAJLOWE, SOS JOGURTOWO-CHRZANOWO-SZCZYPIORKOWYM JAJECZNICA Z SUSZONYMI POMIDORKAMI, SZCZYPIORKIEM, PIECZYWEM PEŁNOZIARNISTYM BESAN KA CHEELA – HINDUSKIE PLACKI Z CIECIERZYCY Z ZIELONYM CHUTNEY, SEZONOWE OWOCE TORTILLA PEŁNOZIARNISTA Z KRUCHYMI SAŁATAMI, SEREM MOZZARELLA, POMIDORAMI I PESTO BAZYLIOWYM OWSIANKA Z POLEWĄ ARONIOWĄ, SEZONOWE OWOCE KANAPECZKI Z PIECZONYMI BURACZKAMI, TWAROŻKIEM, ROSZPONKĄ I DOMOWĄ MARMOLADĄ CEBULOWĄ (SF) DOMOWA GRANOLA (GF), JOGURT CYNAMONOWY, SEZONOWE OWOCE
ORIENTALNA ZUPA KRABOWA Z SURIMI ZE ŚWIEŻĄ KOLENDRĄ BROKUŁ PAROWANY, NATKA PIETRUSZKI, SOS SEROWY MULLIGATAWNY – HUNDUSKA ZUPA WARZYWNA GRYKOTTO Z KALAFIOREM, JARMUŻEM I KURCZAKIEM KREM Z SELERA, PESTKI DYNI MEDALIONY WARZYWNE Z BROKUŁAMI, ZIEMNIAKAMI, POREM I ZÓŁTYM SEREM (GF&LF) KREM WARZYWNY, NASIONA SŁONECZNIKA, NATKA PIETRUSZKI
INDYK W KREMOWYM SOSIE KOPERKOWO-MARCHEWKOWO-POROWYM, SURÓWKA Z MŁODEJ KAPUSTY, KASZA JAGLANA PĘCZAK Z WARZYWAMI I SEREM PO MEKSYKAŃSKU BUTTER CHICKEN – KURCZAK MAŚLANY PO HINDUSKU Z RYŻEM BASMATI KOTLECIKI WOŁOWE, SOS BARBEQUE (BBQ), SURÓWKA KOLESŁAW, ZIEMNIAKI PIECZONE DORSZ W SOSIE SZPINAKOWO-SEROW0-ORZECHOWYM, PAROWANA ZIELONA FASOLKA SZPARAGOWA, CZERWONA SOCZEWICA MAROKAŃSKIE TAGINE Z MARCHEWKI I CIECIERZYCY, KASZA KUS KUS MEKSYKAŃSKIE CHILLI CONCARNE DROBIOWE Z WARZYWAMI I RYŻEM PARABOLICZNYM
Ciasto bananowe MELON Z POLEWĄ JOGURTOWO-CYNAMONOWĄ I ŻURAWINĄ MANGO LASSI – HINDUSKIE SMOOTHIE Z MANGO KASZA MANNA Z SEZONOWYMI OWOCAMI I POLEWĄ WIŚNIOWĄ SERNIK DYNIOWY MUS TRUSKAWKOWY (SF&LF) Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI SMOOTHIE MALINOWO-BANANOWO-KOKOSOWY (LF&SF)
Rolada z udźca z indyka z suszonymi morelami i śliwkami , SAŁATKA Z POMIDORA Z BAZYLIĄ, OLIWKAMI I SŁONECZNIKIEM SAŁATKA FARMERA Z KURCZAKIEM ZIOŁOWYM, PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I DRESSINGIEM POMARAŃCZOWYM BHURTHA – BAKŁAŻAN PO HINDUSKU, KASZA KUSKUS Pasztet domowy ze śliwką, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, POMIDORKI KOKTAJLOWE PASTA Z BIAŁEJ FASOLI (WEGAŃSKI SMALEC), PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, OGÓREK KISZONY SAŁATKA Z WARZYWAMI, KUKURYDZĄ, OLIWKAMI I ORZECHAMI WŁOSKIMI, DRESSING BALSAMICZNO-MIODOWY PASTA Z TUŃCZYKA, WARZYWA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE
Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
PLACKI KUKURYDZIANE, POMIDORKI KOKTAJLOWE, SOS JOGURTOWO-CHRZANOWO-SZCZYPIORKOWYM JAJECZNICA Z SUSZONYMI POMIDORKAMI, SZCZYPIORKIEM, PIECZYWEM PEŁNOZIARNISTYM BESAN KA CHEELA – HINDUSKIE PLACKI Z CIECIERZYCY Z ZIELONYM CHUTNEY, SEZONOWE OWOCE TORTILLA PEŁNOZIARNISTA Z KRUCHYMI SAŁATAMI, SEREM MOZZARELLA, POMIDORAMI I PESTO BAZYLIOWYM OWSIANKA Z POLEWĄ ARONIOWĄ, SEZONOWE OWOCE KANAPECZKI Z PIECZONYMI BURACZKAMI, TWAROŻKIEM, ROSZPONKĄ I DOMOWĄ MARMOLADĄ CEBULOWĄ (SF) DOMOWA GRANOLA (GF), JOGURT CYNAMONOWY, SEZONOWE OWOCE
ORIENTALNA ZUPA KRABOWA Z SURIMI ZE ŚWIEŻĄ KOLENDRĄ BROKUŁ PAROWANY, NATKA PIETRUSZKI, SOS SEROWY MULLIGATAWNY – HUNDUSKA ZUPA WARZYWNA GRYKOTTO Z KALAFIOREM, JARMUŻEM I KUKURYDZĄ KREM Z SELERA, PESTKI DYNI MEDALIONY WARZYWNE Z BROKUŁAMI, ZIEMNIAKAMI, POREM I ZÓŁTYM SEREM (GF&LF) KREM WARZYWNY, NASIONA SŁONECZNIKA, NATKA PIETRUSZKI
KOTLECIKI Z CIECIERZYCY SOS KOPERKOWO-MARCHEWKOWO-POROWY (LF), KASZA JAGLANA, SURÓWKA Z MŁODEJ KAPUSTY PĘCZAK Z WARZYWAMI I SEREM PO MEKSYKAŃSKU TOFU SMAŻONE PO HINDUSKU Z WEGAŃSKIM SOSEM MAŚLANYM, RYŻ BASMATI KOTLECIKI JAGLANE ZE SZPINAKIEM, SOS BARBEQUE (BBQ), SURÓWKA KOLESŁAW, ZIEMNIAKI PIECZONE DORSZ W SOSIE SZPINAKOWO-SEROW0-ORZECHOWYM, PAROWANA ZIELONA FASOLKA SZPARAGOWA, CZERWONA SOCZEWICA MAROKAŃSKIE TAGINE Z MARCHEWKI I CIECIERZYCY, KASZA KUS KUS CHILLI CON CARNE Z WARZYWAMI I BOCZNIAKAMI, RYŻ PARABOLICZNY
Ciasto bananowe MELON Z POLEWĄ JOGURTOWO-CYNAMONOWĄ I ŻURAWINĄ MANGO LASSI – HINDUSKIE SMOOTHIE Z MANGO KASZA MANNA Z SEZONOWYMI OWOCAMI I POLEWĄ WIŚNIOWĄ SERNIK DYNIOWY MUS TRUSKAWKOWY (SF&LF) Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI SMOOTHIE MALINOWO-BANANOWO-KOKOSOWY (LF&SF)
SAŁATKA Z POMIDORA Z BAZYLIĄ, OLIWKAMI I SŁONECZNIKIEM, SPRING ROLLSY Z AWOKADO,WARZYWAMI I SOSEM KOKOSOWO-ORZECHOWYM, SAŁATKA FARMERA Z CIECIORKĄ, PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I DRESSINGIEM POMARAŃCZOWYM BHURTHA – BAKŁAŻAN PO HINDUSKU, KASZA KUSKUS Pasta z pieczonej dyni z nutką chilli, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, POMIDORKI KOKTAJLOWE PASTA Z BIAŁEJ FASOLI (WEGAŃSKI SMALEC), PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, OGÓREK KISZONY SAŁATKA Z WARZYWAMI, KUKURYDZĄ, OLIWKAMI I ORZECHAMI WŁOSKIMI, DRESSING BALSAMICZNO-MIODOWY PASTA Z TUŃCZYKA, WARZYWA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE
Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
Omlet z awokado, pomidorem i cebulką, POMIDORKI KOKTAJLOWE JAJECZNICA Z SUSZONYMI POMIDORKAMI, SZCZYPIORKIEM, NERKOWCE PIECZONA BIAŁA KIEŁBASA, DIP ZIELONE HUTNEY, OGÓREK KISZONY, PAPRYKA MARYNOWANA TORTILLA PEŁNOZIARNISTA Z KRUCHYMI SAŁATAMI, SEREM MOZZARELLA, POMIDORAMI I PESTO BAZYLIOWYM SEZONOWE OWOCE Z POLEWĄ ARONIOWĄ I MIESZANKĄ BAKALIOWĄ ZIELONY OMLET PALEO Z MARMOLADĄ CEBULOWĄ I PIECZONYMI BURACZKAMI INDYK Z WARZYWAMI I BOCZKIEM, SAŁATKA Z POMIDORA Z BAZYLIĄ, OLIWKAMI I SŁONECZNIKIEM
ORIENTALNA ZUPA KRABOWA Z SURIMI ZE ŚWIEŻĄ KOLENDRĄ BROKUŁ PAROWANY, NATKA PIETRUSZKI, SOS SEROWY MULLIGATAWNY – HUNDUSKA ZUPA WARZYWNA GALARETKA Z KURCZAKIEM I PIETRUSZKA PALEO KREM Z SELERA Z KURCZAKIEM MEDALIONY Z KURCZAKA Z BROKUŁAMI, POREM I ZÓŁTYM SEREM (GF&LF) KREM WARZYWNY Z KURCZAKIEM
INDYK W KREMOWYM SOSIE KOPERKOWO-MARCHEWKOWO-POROWYM, SURÓWKA Z MŁODEJ KAPUSTY WARZYWA PO MEKSYKAŃSKU Z PIECZONĄ MIRUNĄ I SEREM KURCZAK MARYNOWANY W JOGURCIE PO HINDUSKU (LF), Pieczona cukinia z papryką, SOS MAŚLANY PO HINDUSKU KOTLECIKI WOŁOWE, SOS BARBEQUE (BBQ), SURÓWKA KOLESŁAW, ZIEMNIAKI PIECZONE DORSZ W SOSIE SZPINAKOWO-SEROW0-ORZECHOWYM, PAROWANA ZIELONA FASOLKA SZPARAGOWA, RYŻ Z KALAFIORA MAROKAŃSKIE TAGINE Z KARKÓWKI, PIECZONA DYNIA Z ZIOŁAMI MEKSYKAŃSKIE CHILLI CONCARNE DROBIOWE Z WARZYWAMI I RYŻEM PARABOLICZNYM
Ciasto bananowe Budyń z dyni MANGO LASSI Z SIEMIENIEM LNIANYM PIECZONA CUKINIA ZAWIJANA BOCZKIEM, SOS ORZECHOWY Keto koktajl kokosowy z masłem orzechowym MUS TRUSKAWKOWY (SF&LF) Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI BUDYŃ CZEKOLADOWO-KOKOSOWY
Rolada z udźca z indyka z suszonymi morelami i śliwkami , SAŁATKA Z POMIDORA Z BAZYLIĄ, OLIWKAMI I SŁONECZNIKIEM SAŁATKA FARMERA Z KURCZAKIEM ZIOŁOWYM, PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I DRESSINGIEM POMARAŃCZOWYM BHURTHA – DUSZONY BAKŁAŻAN PO HINDUSKU Z KURCZAKIEM Pasztet domowy ze śliwką, POMIDORKI KOKTAJLOWE, ORZECHY WŁOSKIE Pasta z makreli klasyczna, Słupki warzyw (marchew, seler, ogórek) SAŁATKA Z WARZYWAMI, INDYKIEM SOJOWYM SOJOWYM, OLIWKAMI I ORZECHAMI WŁOSKIMI, DRESSING-BALSAMICZNO-MIODOWY PASTA Z TUŃCZYKA, MIX PAPRYKOWY
Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
Keto sałatka brokułowa Jajka sadzone w papryce z salsą pomidorową na salacie Keto sałatka z kurczakiem i sosem truskawkowo-balsamicznym NALEŚNIK JAJECZNY Z KRUCHYMI SAŁATAMI, WĘDZONYM ŁOSOSIEM, POMIDORAMI I PESTO BAZYLIOWYM Brak menu Brak menu Brak menu
Keto zupa brokułowa KETO SALATKA NA MIXIE Z KURCZAKIEM, JAJKIEM I WARZYWA Z SOSEM SZCZYPIORKOWYM KETO KOKTAIL TRUSKAWKOWY PLACEK JAJECZNY Z AWOKADO I OKRASĄ Z BOCZKU + DIP JOGURTOWO-KOPERKOWY Brak menu Brak menu Brak menu
Keto dorsz pieczony ze szpinakiem Keto karkówka w sosie chrzanowym + COLESLAW Keto kotlety z wątróbką i pieczarkami, kiszonki KOTLECIKI WOŁOWE, SOS BARBEQUE (BBQ), SURÓWKA KOLESŁAW Brak menu Brak menu Brak menu
Keto racuchy z truskawkami KETO KOKTAJL KOKOSOWO-TRUSKAWKOWY Keto sałatka z wędzonego łososia PIECZONA CUKINIA ZAWIJANA BOCZKIEM, SOS ORZECHOWY Brak menu Brak menu Brak menu
Keto duszona kapusta z wieprzowiną Grillowany filet z kurczaka, NATKA PIETRUSZKI, TAGINE Z BAKŁAŻANA PO MAROKAŃSKU Z wędzoną papryką i suszonymi morelami Keto muffiny jajeczne z cukinią Pasztet domowy ze śliwką, KULKI MOZZARELLI, POMIDORKI KOKTAJLOWE, RUKOLA I SOS VINEGRETTE Brak menu Brak menu Brak menu
Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
PLACKI KUKURYDZIANE, POMIDORKI KOKTAJLOWE, SOS JOGURTOWO-CHRZANOWO-SZCZYPIORKOWYM JAJECZNICA Z SUSZONYMI POMIDORKAMI, SZCZYPIORKIEM, PIECZYWEM PEŁNOZIARNISTYM BESAN KA CHEELA – HINDUSKIE PLACKI Z CIECIERZYCY Z ZIELONYM CHUTNEY, SEZONOWE OWOCE TORTILLA PEŁNOZIARNISTA Z KRUCHYMI SAŁATAMI, SEREM MOZZARELLA, POMIDORAMI I PESTO BAZYLIOWYM OWSIANKA Z POLEWĄ ARONIOWĄ, SEZONOWE OWOCE KANAPECZKI Z PIECZONYMI BURACZKAMI, TWAROŻKIEM, ROSZPONKĄ I DOMOWĄ MARMOLADĄ CEBULOWĄ (SF) DOMOWA GRANOLA (GF), JOGURT CYNAMONOWY, SEZONOWE OWOCE
ORIENTALNA ZUPA Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ I ŚWIEŻĄ KOLENDRĄ BROKUŁ PAROWANY, NATKA PIETRUSZKI, SOS SEROWY MULLIGATAWNY – HUNDUSKA ZUPA WARZYWNA GRYKOTTO Z KALAFIOREM, JARMUŻEM I KUKURYDZĄ KREM Z SELERA, PESTKI DYNI MEDALIONY WARZYWNE Z BROKUŁAMI, ZIEMNIAKAMI, POREM I ZÓŁTYM SEREM (GF&LF) KREM WARZYWNY, NASIONA SŁONECZNIKA, NATKA PIETRUSZKI
KOTLECIKI Z CIECIERZYCY SOS KOPERKOWO-MARCHEWKOWO-POROWY (LF), KASZA JAGLANA, SURÓWKA Z MŁODEJ KAPUSTY PĘCZAK Z WARZYWAMI I SEREM PO MEKSYKAŃSKU TOFU SMAŻONE PO HINDUSKU Z WEGAŃSKIM SOSEM MAŚLANYM, RYŻ BASMATI KOTLECIKI JAGLANE ZE SZPINAKIEM, SOS BARBEQUE (BBQ), SURÓWKA KOLESŁAW, ZIEMNIAKI PIECZONE WEGAŃSKIE PLACKI ZIEMNIACZANE, SOS SZPINAKOWO-ORZECHOWY, PAROWANA FASOLKA SZPARAGOWA, CZERWONA SOCZEWICA MAROKAŃSKIE TAGINE Z MARCHEWKI I CIECIERZYCY, KASZA KUS KUS CHILLI CON CARNE Z WARZYWAMI I BOCZNIAKAMI, RYŻ PARABOLICZNY
Ciasto bananowe MELON Z POLEWĄ JOGURTOWO-CYNAMONOWĄ I ŻURAWINĄ MANGO LASSI – HINDUSKIE SMOOTHIE Z MANGO KASZA MANNA Z SEZONOWYMI OWOCAMI I POLEWĄ WIŚNIOWĄ SERNIK DYNIOWY MUS TRUSKAWKOWY (SF&LF) Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI SMOOTHIE MALINOWO-BANANOWO-KOKOSOWY (LF&SF)
SAŁATKA Z POMIDORA Z BAZYLIĄ, OLIWKAMI I SŁONECZNIKIEM, SPRING ROLLSY Z AWOKADO,WARZYWAMI I SOSEM KOKOSOWO-ORZECHOWYM, SAŁATKA FARMERA Z CIECIORKĄ, PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I DRESSINGIEM POMARAŃCZOWYM BHURTHA – BAKŁAŻAN PO HINDUSKU, KASZA KUSKUS Pasta z pieczonej dyni z nutką chilli, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, POMIDORKI KOKTAJLOWE PASTA Z BIAŁEJ FASOLI (WEGAŃSKI SMALEC), PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, OGÓREK KISZONY SAŁATKA Z WARZYWAMI, KUKURYDZĄ, OLIWKAMI I ORZECHAMI WŁOSKIMI, DRESSING BALSAMICZNO-MIODOWY PASTA Z FASOLI Z PIECZARKAMI I CEBULKĄ, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, WARZYWA
Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
PLACKI KUKURYDZIANE, POMIDORKI KOKTAJLOWE, SOS KOKOSOWO-CHRZANOWO-SZCZYPIORKOWYM JAJECZNICA Z SUSZONYMI POMIDORKAMI, SZCZYPIORKIEM, NERKOWCE BESAN KA CHEELA – HINDUSKIE PLACKI Z CIECIERZYCY, LISTEK MIĘTY, ZIELONE CHUTNEY – HINDUSKI DIP ZIOŁOWY NALEŚNIK JAJECZNY Z KRUCHYMI SAŁATAMI, WĘDZONYM ŁOSOSIEM, POMIDORAMI I PESTO BAZYLIOWYM Brak menu Brak menu Brak menu
ORIENTALNA ZUPA KRABOWA Z SURIMI ZE ŚWIEŻĄ KOLENDRĄ BROKUŁ PAROWANY, SOS KOKOSOWO-SZCZYPIORKOWY ZE SŁONECZNIKIEM MULLIGATAWNY – HINDUSKA ZUPA WARZYWNA (LF) GRYKOTTO Z KALAFIOREM, JARMUŻEM I KURCZAKIEM Brak menu Brak menu Brak menu
INDYK W KREMOWYM SOSIE KOPERKOWO-MARCHEWKOWO-POROWYM(LF), SURÓWKA Z MŁODEJ KAPUSTY, KASZA JAGLANA WARZYWA PO MEKSYKAŃSKU Z PIECZONĄ MIRUNĄ I PESTKAMI DYNI Bataty pieczone, KIEŁKI BURAKA, KURCZAK MARYNOWANY W JOGURCIE PO HINDUSKU (LF), ŚWIEŻA KOLENDRA, WEGAŃSKI SOS MAŚLANY PO HINDUSKU (LF&SF) Komosa ryżowa na żółto, KOTLECIKI WOŁOWE, SOS BARBEQUE (BBQ), SURÓWKA KOLESŁAW Brak menu Brak menu Brak menu
Ciasto bananowe Budyń z dyni Malinowo-truskawkowy sok sirtuinowy na bazie zielonej herbaty [SIRT] PIECZONA CUKINIA ZAWIJANA BOCZKIEM, SOS ORZECHOWY Brak menu Brak menu Brak menu
Rolada z udźca z indyka z suszonymi morelami i śliwkami , SAŁATKA Z POMIDORA Z BAZYLIĄ, OLIWKAMI I SŁONECZNIKIEM SAŁATKA FARMERA Z KURCZAKIEM ZIOŁOWYM, PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I DRESSINGIEM POMARAŃCZOWYM BHURTHA – DUSZONY BAKŁAŻAN PO HINDUSKU Z KURCZAKIEM Pasztet domowy ze śliwką, PIECZYWO BEZGLUTENOWE, POMIDORKI KOKTAJLOWE Brak menu Brak menu Brak menu
Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
PLACKI KUKURYDZIANE, POMIDORKI KOKTAJLOWE, SOS KOKOSOWO-CHRZANOWO-SZCZYPIORKOWYM JAJECZNICA Z SUSZONYMI POMIDORKAMI, SZCZYPIORKIEM, NERKOWCE BESAN KA CHEELA – HINDUSKIE PLACKI Z CIECIERZYCY Z ZIELONYM CHUTNEY, SEZONOWE OWOCE NALEŚNIK JAJECZNY Z KRUCHYMI SAŁATAMI, WĘDZONYM ŁOSOSIEM, POMIDORAMI I PESTO BAZYLIOWYM SEZONOWE OWOCE Z POLEWĄ ARONIOWĄ I MIESZANKĄ BAKALIOWĄ BEZGLUTENOWE KANAPECZKI Z PIECZONYMI BURACZKAMI, PASTĄ Z SOCZEWICY, ROSZPONKĄ I DOMOWĄ MARMOLADĄ CEBULOWĄ (SF) DOMOWA GRANOLA (GF), MLEKO SOJOWE, SEZONOWE OWOCE
ORIENTALNA ZUPA KRABOWA Z SURIMI ZE ŚWIEŻĄ KOLENDRĄ BROKUŁ PAROWANY, SOS KOKOSOWO-SZCZYPIORKOWY ZE SŁONECZNIKIEM MULLIGATAWNY – HINDUSKA ZUPA WARZYWNA (LF) GRYKOTTO Z KALAFIOREM, JARMUŻEM I KURCZAKIEM PALEO KREM Z SELERA Z KURCZAKIEM MEDALIONY WARZYWNE Z BROKUŁAMI, ZIEMNIAKAMI, POREM I ZÓŁTYM SEREM (GF&LF) KREM WARZYWNY, NASIONA SŁONECZNIKA, NATKA PIETRUSZKI
INDYK W KREMOWYM SOSIE KOPERKOWO-MARCHEWKOWO-POROWYM(LF), SURÓWKA Z MŁODEJ KAPUSTY, KASZA JAGLANA WARZYWA PO MEKSYKAŃSKU Z PIECZONĄ MIRUNĄ I PESTKAMI DYNI BUTTER CHICKEN – KURCZAK MAŚLANY PO HINDUSKU(LF) Z RYŻEM BASMATI KOTLECIKI WOŁOWE, SOS BARBEQUE (BBQ), SURÓWKA KOLESŁAW, ZIEMNIAKI PIECZONE DORSZ W SOSIE SZPINAKOWO-ORZECHOWYM, PAROWANA ZIELONA FASOLKA SZPARAGOWA, CZERWONA SOCZEWICA MAROKAŃSKIE TAGINE Z MARCHEWKI I CIECIERZYCY, PIECZONA DYNIA Z ZIOŁAMI MEKSYKAŃSKIE CHILLI CONCARNE DROBIOWE Z WARZYWAMI I RYŻEM PARABOLICZNYM
Ciasto bananowe Budyń z dyni MANGO LASSI Z SIEMIENIEM LNIANYM PIECZONA CUKINIA ZAWIJANA BOCZKIEM, SOS ORZECHOWY Keto koktajl kokosowy z masłem orzechowym MUS TRUSKAWKOWY (SF&LF) Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI SMOOTHIE MALINOWO-BANANOWO-KOKOSOWY (LF&SF)
Rolada z udźca z indyka z suszonymi morelami i śliwkami , SAŁATKA Z POMIDORA Z BAZYLIĄ, OLIWKAMI I SŁONECZNIKIEM SAŁATKA FARMERA Z KURCZAKIEM ZIOŁOWYM, PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I DRESSINGIEM POMARAŃCZOWYM BHURTHA – DUSZONY BAKŁAŻAN PO HINDUSKU Z KURCZAKIEM Pasztet domowy ze śliwką, PIECZYWO BEZGLUTENOWE, POMIDORKI KOKTAJLOWE PASTA Z BIAŁEJ FASOLI (WEGAŃSKI SMALEC), PIECZYWO BEZGLUTENOWE, OGÓREK KISZONY SAŁATKA Z WARZYWAMI, KUKURYDZĄ, OLIWKAMI I ORZECHAMI WŁOSKIMI, DRESSING BALSAMICZNO-MIODOWY PASTA Z TUŃCZYKA, WARZYWA, WAFLE RYŻOWE
Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
1. Śniadanie
SIRTFOOD | 1 faza 2 etap | 1500 kcal
RACUCHY JAGLANO-ORKISZOWE Z JABŁKAMI + DŻEM Z CZARNYCH PORZECZEK + KIWI – 4 JOGURT Z SIRTUINOWYM MUESLI, GORZKĄ CZEKOLADĄ + MUS TRUSKAWKOWY OMLET GRYCZANY Z SEREM FETA + CHERRY, RUKOLA – 5 CZEKOLADOWA GRYCZANKA Z MLEKIEM SOJOWYM, JABŁKIEM, CYNAMONEM – 300 Brak menu Brak menu Brak menu
SIRTFOOD | 2 faza 1 etap | 1500 kcal
RACUCHY JAGLANO-ORKISZOWE Z JABŁKAMI + DŻEM Z CZARNYCH PORZECZEK + KIWI – 3 JOGURT Z SIRTUINOWYM MUESLI, GORZKĄ CZEKOLADĄ + MUS TRUSKAWKOWY OMLET GRYCZANY Z SEREM FETA + CHERRY, RUKOLA – 4 CZEKOLADOWA GRYCZANKA Z MLEKIEM SOJOWYM, JABŁKIEM, CYNAMONEM I ORZECHAMI – 300 Brak menu Brak menu Brak menu
SIRTFOOD | 2 faza 2 etap | 1500 kcal
RACUCHY JAGLANO-ORKISZOWE Z JABŁKAMI + DŻEM Z CZARNYCH PORZECZEK + KIWI – 3 JOGURT Z SIRTUINOWYM MUESLI, GORZKĄ CZEKOLADĄ + MUS TRUSKAWKOWY OMLET GRYCZANY Z SEREM FETA + CHERRY, RUKOLA – 4 CZEKOLADOWA GRYCZANKA Z MLEKIEM SOJOWYM, JABŁKIEM, CYNAMONEM I ORZECHAMI Brak menu Brak menu Brak menu
2. II śniadanie
SIRTFOOD | 2 faza 2 etap | 1500 kcal
KREM Z POMIDORÓW I CUKINII + CIECIORKA GALARETKA Z KURCZAKA I JAJKIEM KREM POMIDOROWY Z SZCZYPTĄ PAPRYKI CHILLI I BAZYLIĄ ORIENTALNA SAŁATKA Z MAKARONEM Z TAPIOKI I PALUSZKAMI KRABOWYMI Brak menu Brak menu Brak menu
3. Obiad
SIRTFOOD | 1 faza 1 etap | 1000 kcal
KOTLECIKI DROBIOWE Z SELEREM NA MUSIE Z CUKINII + KASZA GRYCZANA Z KURKUMĄ + MIZERIA Z MIĘTĄ I CZERWONĄ CEBULĄ – 3/150 ZIELONE CURRY Z PAPRYKĄ, BROKUŁAMI, FASOLKĄ I ANANASEM + KASZA GRYCZANA NIEPALONA + CHRUPIĄCE TOFU – 300/100/90 DORSZ Z SOSEM Z MISO Z SIRTUINOWYMI WARZYWAMI + KOMOSA RYŻOWA – 100/ 120 MIX SAŁAT Z CYKORIĄ, PIECZONĄ GRUSZKĄ, BURAK, KURCZAKIEM I SEREM RICOTTA, SŁONECZNIK + VINEGRETTE Brak menu Brak menu Brak menu
SIRTFOOD | 1 faza 2 etap | 1500 kcal
KOTLECIKI DROBIOWE Z SELEREM NA MUSIE Z CUKINII + KASZA GRYCZANA Z KURKUMĄ + MIZERIA Z MIĘTĄ I CZERWONĄ CEBULĄ – 4/150 ZIELONE CURRY Z PAPRYKĄ, BROKUŁAMI, FASOLKĄ I ANANASEM + KASZA GRYCZANA NIEPALONA + CHRUPIĄCE TOFU – 400/120/100 DORSZ Z SOSEM Z MISO Z SIRTUINOWYMI WARZYWAMI + KOMOSA RYŻOWA – 100/150 MIX SAŁAT Z CYKORIĄ, PIECZONĄ GRUSZKĄ, BURAK, KURCZAKIEM I SEREM RICOTTA, SŁONECZNIK, ORZECHY + VINEGRETTE Brak menu Brak menu Brak menu
SIRTFOOD | 2 faza 1 etap | 1500 kcal
KOTLECIKI DROBIOWE Z SELEREM NA MUSIE Z CUKINII + KASZA GRYCZANA Z KURKUMĄ + MIZERIA Z MIĘTĄ I CZERWONĄ CEBULĄ – 3/150 ZIELONE CURRY Z PAPRYKĄ, BROKUŁAMI, FASOLKĄ I ANANASEM + KASZA GRYCZANA NIEPALONA + CHRUPIĄCE TOFU – 350/100/90 DORSZ Z SOSEM Z MISO Z SIRTUINOWYMI WARZYWAMI + KOMOSA RYŻOWA – 100/120 MIX SAŁAT Z CYKORIĄ, PIECZONĄ GRUSZKĄ, BURAK, KURCZAKIEM I SEREM RICOTTA, SŁONECZNIK, ORZECHY + VINEGRETTE Brak menu Brak menu Brak menu
SIRTFOOD | 2 faza 2 etap | 1500 kcal
KOTLECIKI DROBIOWE Z SELEREM NA MUSIE Z CUKINII + KASZA GRYCZANA Z KURKUMĄ + MIZERIA Z MIĘTĄ I CZERWONĄ CEBULĄ- 3/120 ZIELONE CURRY Z PAPRYKĄ, BROKUŁAMI, FASOLKĄ I ANANASEM + KASZA GRYCZANA NIEPALONA + CHRUPIĄCE TOFU DORSZ Z SOSEM Z MISO Z SIRTUINOWYMI WARZYWAMI + KOMOSA RYŻOWA – 100/100 MIX SAŁAT Z CYKORIĄ, PIECZONĄ GRUSZKĄ, BURAK, KURCZAKIEM I SEREM RICOTTA, SŁONECZNIK, ORZECHY + VINEGRETTE Brak menu Brak menu Brak menu
4. Kolacja
SIRTFOOD | 2 faza 1 etap | 1500 kcal
PUMPERNIKEL + PESTO + SEREK AKSAMIT + KALAREPA, RZODKIEWKA I CHERRY – 1 MIX SAŁAT Z JAJKIEM, FASOLKĄ SZPARAGOWĄ, CHERRY, SŁONECZNIKIEM I ŚLIWKĄ + BALSAMICO + PIECZYWO – 1/1 MAKARON RAZOWY Z BROKUŁAMI I FASOLĄ CZERWONĄ W SOSIE CZOSNKOWYM – 300 PASTA JAJECZNA, WARZYWA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE Brak menu Brak menu Brak menu
SIRTFOOD | 2 faza 2 etap | 1500 kcal
PUMPERNIKEL + PESTO + SEREK AKSAMIT + KALAREPA, RZODKIEWKA I CHERRY MIX SAŁAT Z JAJKIEM, FASOLKĄ SZPARAGOWĄ, CHERRY, SŁONECZNIKIEM I ŚLIWKĄ + BALSAMICO + PIECZYWO – 1/1 MAKARON RAZOWY Z BROKUŁAMI I FASOLĄ CZERWONĄ W SOSIE CZOSNKOWYM – 300 PASTA JAJECZNA, WARZYWA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE Brak menu Brak menu Brak menu
5. Koktajl1
SIRTFOOD | 1 faza 1 etap | 1000 kcal
SOK SIRTUINOWY Z ZIELONĄ HERBATĄ, KIWI, JABŁKIEM I MATCHĄ SOK SIRTUINOWY Z CZERWONYCH WINOGRON, ZIELONEJ HERBATY I SELERA NACIOWEGO Z MATCHĄ TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO, MATCHĄ I MLEKIEM SOJOWYM ANANASOWO-MARCHWIOWY SOK SIRTUINOWY Z JABŁKIEM Brak menu Brak menu Brak menu
SIRTFOOD | 1 faza 2 etap | 1500 kcal
SOK SIRTUINOWY Z ZIELONĄ HERBATĄ, KIWI, JABŁKIEM I MATCHĄ SOK SIRTUINOWY Z CZERWONYCH WINOGRON, ZIELONEJ HERBATY I SELERA NACIOWEGO Z MATCHĄ TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO, MATCHĄ I MLEKIEM SOJOWYM ANANASOWO-MARCHWIOWY SOK SIRTUINOWY Z JABŁKIEM Brak menu Brak menu Brak menu
SIRTFOOD | 2 faza 1 etap | 1500 kcal
SOK SIRTUINOWY Z ZIELONĄ HERBATĄ, KIWI, JABŁKIEM I MATCHĄ SOK SIRTUINOWY Z CZERWONYCH WINOGRON, ZIELONEJ HERBATY I SELERA NACIOWEGO Z MATCHĄ TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO, MATCHĄ I MLEKIEM SOJOWYM ANANASOWO-MARCHWIOWY SOK SIRTUINOWY Z JABŁKIEM Brak menu Brak menu Brak menu
SIRTFOOD | 2 faza 2 etap | 1500 kcal
SOK SIRTUINOWY Z ZIELONĄ HERBATĄ, KIWI, JABŁKIEM I MATCHĄ SOK SIRTUINOWY Z CZERWONYCH WINOGRON, ZIELONEJ HERBATY I SELERA NACIOWEGO Z MATCHĄ TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO, MATCHĄ I MLEKIEM SOJOWYM ANANASOWO-MARCHWIOWY SOK SIRTUINOWY Z JABŁKIEM Brak menu Brak menu Brak menu
6. Koktajl2
SIRTFOOD | 1 faza 1 etap | 1000 kcal
MALINOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO NA BAZIE ZIELONEJ HERBATY SOK SIRTUINOWY Z WINOGRONAMI I TRUSKAWKAMI BRZOSKWINIOWY SOK SIRTUINOWY JABŁKOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO Brak menu Brak menu Brak menu
SIRTFOOD | 1 faza 2 etap | 1500 kcal
MALINOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO NA BAZIE ZIELONEJ HERBATY SOK SIRTUINOWY Z WINOGRONAMI I TRUSKAWKAMI BRZOSKWINIOWY SOK SIRTUINOWY JABŁKOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO Brak menu Brak menu Brak menu
7. Koktajl3
SIRTFOOD | 1 faza 1 etap | 1000 kcal
ORZEŹWIAJĄCY SOK SIRTUINOWY Z ANANASEM I JAGODAMI GOJI ANANASOWY SOK SIRTUINOWY MALINOWO-TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY NA BAZIE ZIELONEJ HERBATY IMBIROWY SOK SIRTUINOWY Z TRUSKAWKAMI Brak menu Brak menu Brak menu