NIE STOSUJEMY WYKLUCZEŃ W DIETACH.
Co dla Ciebie przygotowaliśmy w tym tygodniu?
MENU TYGODNIOWE:
Menu na tydzień: (01.03.2021 – 07.03.2021)
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Śniadanie: Twarożek z łososiem i koperkiem + pumpernikiel + oliwki czarne, pomidor, kapar owoc
|
Śniadanie: Pieczona owsianka piernikowa ze śliwkami + mus gruszkowo-jabłkowy z cynamonem + owoce
|
Śniadanie: Pasztet domowy + mus chrzanowy + pieczywo razowe + ogórek konserwowy, papryka, pomidor
|
Śniadanie: Pasta drobiowa curry + pieczywo razowe + patison, ogórek i papryka konserwowa
|
Śniadanie: Pasta z cieciorki z sezamem + pieczywo razowe + słupki kalarepy, marchewki, papryki
|
Śniadanie: Owsianka czekoladowa z bakaliami
|
Menu nie jest dostępne
|
II śniadanie: Smoothie marchew + jabłko + banan + truskawka
|
II śniadanie: Krem z białych warzyw z oliwą truflową
|
II śniadanie: Krem z batatów z masłem orzechowym i nutą szafranu
|
II śniadanie: Krem z buraka i kokosa z płatkami migdałów
|
II śniadanie: Krem jarzynowy z pestkami dyni
|
II śniadanie: Smoothie banan + pomarańcz + truskawka + mango
|
Menu nie jest dostępne
|
Obiad: Kąski drobiowe na musie brokułowym + ryż brązowy + zapiekana tymiankowa cukinia i marchewka
|
Obiad: Kofta grecka na musie pomidorowo-paprykowym z oliwkami + pieczona kasza gryczana z warzywami + surówka z czerwonej kapusty
|
Obiad: Pieczeń drobiowa faszerowana grzybami na musie bałkańskim + ryż basmati + marchewka z chrzanem
|
Obiad: Rolada zrazowa na musie chrzanowym + ryż brązowy + kapusta zasmażana
|
Obiad: Pulpety rybne w sosie koperkowym + ryż żółty + surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem
|
Obiad: Kąski drobiowe na pilawie ryżowym + sałatka z pieczonej marchewki, fasolki, papryki i pieczarki w sezamie
|
Menu nie jest dostępne
|
Podwieczorek: Krem pomidorowy z pesto
|
Podwieczorek: Paleo chlebek bananowy + mus truskawkowy
|
Podwieczorek: Ciasto kokosowe
|
Podwieczorek: Sałatka ryżowa z jajkiem
|
Podwieczorek: Smoothie banan – pomarańcza – brzoskwinia – liczi
|
Podwieczorek: Sałatka z buraka, gruszki, fety, orzechy, rukola, dressing balsamico, cherry
|
Menu nie jest dostępne
|
Kolacja: Pęczakotto z warzywami i szpinakiem + ser feta
|
Kolacja: Gołąbki bez zawijania na sosie pieczarkowym + ryż „czerwony” + surówka żydowska
|
Kolacja: Zapiekany indyk z ananasem na musie żurawinowym + kasza jaglana + surówka z białej kapusty, marchewki i ananasa, sos
|
Kolacja: Chilli con carne + ryż basmati + surówka koperkowa
|
Kolacja: Pieczeń rzymska na sosie myśliwskim + kasza bulgur + colesław
|
Kolacja: Łosoś na makaronie w sosie szpinakowym z oliwkami
|
Menu nie jest dostępne
|
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Śniadanie: Twarożek z łososiem i koperkiem + pumpernikiel + oliwki czarne, pomidor, kapar owoc
|
Śniadanie: Pieczona owsianka piernikowa ze śliwkami + mus gruszkowo-jabłkowy z cynamonem + owoce
|
Śniadanie: PASTA Z FASOLI Z ŚLIWKĄ + CHERRY, RZODKIEWKA , MARCHEWKA + pieczywo razowe
|
Śniadanie: PASTA JAJECZNA CURRY + pieczywo razowe + patison, ogórek i papryka konserwowa
|
Śniadanie: Pasta z cieciorki z sezamem + pieczywo razowe + słupki kalarepy, marchewki, papryki
|
Śniadanie: Owsianka czekoladowa z bakaliami
|
Menu nie jest dostępne
|
II śniadanie: Smoothie marchew + jabłko + banan + truskawka
|
II śniadanie: Krem z białych warzyw z oliwą truflową
|
II śniadanie: Krem z batatów z masłem orzechowym i nutą szafranu
|
II śniadanie: Krem z buraka i kokosa z płatkami migdałów
|
II śniadanie: Krem jarzynowy z pestkami dyni
|
II śniadanie: Smoothie banan + pomarańcz + truskawka + mango
|
Menu nie jest dostępne
|
Obiad: WEGE KOTLECIKI Z KOPERKIEM I DYNIĄ na musie brokułowym + ryż brązowy + zapiekana tymiankowa cukinia i marchewka
|
Obiad: GRECKIE PULPECIKI Z ŁOSOSIA na musie pomidorowo-paprykowym z oliwkami + pieczona kasza gryczana z warzywami + surówka z czerwonej kapusty
|
Obiad: KOTLECIKI SOJOWE Z GRZYBAMI na musie bałkańskim + ryż basmati + marchewka z chrzanem
|
Obiad: POLĘDWICZKA MINTAJA na musie chrzanowym + ryż brązowy + kapusta zasmażana
|
Obiad: Pulpety rybne w sosie koperkowym + ryż żółty + surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem
|
Obiad: TYMIANKOWA MIRUNA na pilawie ryżowym + sałatka z pieczonej marchewki, fasolki, papryki i pieczarki w sezamie
|
Menu nie jest dostępne
|
Podwieczorek: Krem pomidorowy z pesto
|
Podwieczorek: Paleo chlebek bananowy + mus truskawkowy
|
Podwieczorek: Ciasto kokosowe
|
Podwieczorek: Sałatka ryżowa z jajkiem
|
Podwieczorek: Smoothie banan – pomarańcza – brzoskwinia – liczi
|
Podwieczorek: Sałatka z buraka, gruszki, fety, orzechy, rukola, dressing balsamico, cherry
|
Menu nie jest dostępne
|
Kolacja: Pęczakotto z warzywami i szpinakiem + ser feta
|
Kolacja: SOJOWE GOŁĄBKI BEZ ZAWIJANIA na sosie pieczarkowym + ryż „czerwony” + surówka żydowska
|
Kolacja: ŁOSOŚ ZAPIEKANY ANANASEM na musie żurawinowym + kasza jaglana + surówka z białej kapusty, marchewki i ananasa, sos
|
Kolacja: CHILLI SIN CARNE + ryż basmati + surówka koperkowa
|
Kolacja: LECZO WARZYWNE Z CIECIORKĄ + kasza bulgur + colesław
|
Kolacja: Łosoś na makaronie w sosie szpinakowym z oliwkami
|
Menu nie jest dostępne
|
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Śniadanie: Twarożek z łososiem i koperkiem + pumpernikiel + oliwki czarne, pomidor, kapar owoc
|
Śniadanie: PASTA DROBIOWA Z KOPERKIEM + PIECZYWO RAZOWE + PATISON, OGÓREK KONS. RZODKIEWKA
|
Śniadanie: Pasztet domowy + mus chrzanowy + pieczywo razowe + ogórek konserwowy, papryka, pomidor
|
Śniadanie: Pasta drobiowa curry + pieczywo razowe + patison, ogórek i papryka konserwowa
|
Śniadanie: PASTA JAJECZNA Z SEZAMEM + pieczywo razowe + słupki kalarepy, marchewki, papryki
|
Śniadanie: PASTA CYGAŃSKA + SŁUPKI OGÓRKA KONS. PATISON, CHERRY + PUMPERNIKEL
|
Menu nie jest dostępne
|
II śniadanie: ESKALOPKI DROBIOWE NA SOSIE MIODOWO- MUSZTARDOWYM + PIECZONE BATATY + SURÓWKA Z SELERA, JABŁKA I ŻURAWINY
|
II śniadanie: Pieczona owsianka piernikowa ze śliwkami + mus gruszkowo-jabłkowy z cynamonem + owoce
|
II śniadanie: WIEPRZOWINA SMAŻONA Z WARZYWAMI ORIENTALNYMI + KOMOSA + JULIENNE Z MARCHEWKI CHARDONNAY
|
II śniadanie: BURGER WIEPRZOWY „DRWAL” NA SOSIE HAMBURGEROWYM + BATATY + FASOLKA W SEZAMIE
|
II śniadanie: FALAFELE + SOS CZOSNKOWY + PIECZONE ZIEMNIAKI + SURÓWKA POROWA
|
II śniadanie: Owsianka czekoladowa z bakaliami
|
Menu nie jest dostępne
|
Obiad: Kąski drobiowe na musie brokułowym + ryż brązowy + zapiekana tymiankowa cukinia i marchewka
|
Obiad: Kofta grecka na musie pomidorowo-paprykowym z oliwkami + pieczona kasza gryczana z warzywami + surówka z czerwonej kapusty
|
Obiad: Pieczeń drobiowa faszerowana grzybami na musie bałkańskim + ryż basmati + marchewka z chrzanem
|
Obiad: Rolada zrazowa na musie chrzanowym + ryż brązowy + kapusta zasmażana
|
Obiad: Pulpety rybne w sosie koperkowym + ryż żółty + surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem
|
Obiad: Kąski drobiowe na pilawie ryżowym + sałatka z pieczonej marchewki, fasolki, papryki i pieczarki w sezamie
|
Menu nie jest dostępne
|
Podwieczorek: OWSIANKA KOKOSOWO-TRUSKAWKOWA
|
Podwieczorek: KĄSKI DROBIOWE NA RYŻU DUSZONYM Z FASOLKĄ, MARCHEWKĄ I CUKINIĄ + SURÓWKA Z MARCHEWKI NA SŁODKO
|
Podwieczorek: Ciasto kokosowe + TWAROŻEK MANGO Z WIÓRKAMI KOKOSA
|
Podwieczorek: Sałatka ryżowa z jajkiem
|
Podwieczorek: SHAKE BANAN, POMARAŃCZ, BRZOSKWINIA, LICZI NA TWAROGU
|
Podwieczorek: Sałatka z buraka, gruszki, fety, orzechy, rukola, dressing balsamico, cherry NA KOMOSIE RYŻOWEJ – (1)
|
Menu nie jest dostępne
|
Kolacja: Pęczakotto z warzywami i szpinakiem + ser feta + KURCZAK W ZIOŁACH
|
Kolacja: Gołąbki bez zawijania na sosie pieczarkowym + ryż „czerwony” + surówka żydowska
|
Kolacja: Zapiekany indyk z ananasem na musie żurawinowym + kasza jaglana + surówka z białej kapusty, marchewki i ananasa, sos
|
Kolacja: Chilli con carne + ryż basmati + surówka koperkowa
|
Kolacja: Pieczeń rzymska na sosie myśliwskim + kasza bulgur + colesław
|
Kolacja: Łosoś na makaronie w sosie szpinakowym z oliwkami
|
Menu nie jest dostępne
|
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Śniadanie: PASTA JAJECZNO – ŁOSOSIOWA + MIX SAŁAT + oliwki czarne, pomidor, kapar owoc + DRESSING LIMONKOWY
|
Śniadanie: PASTA DROBIOWA Z KOPERKIEM + MIX SAŁAT + PATISON, OGÓREK KONS. RZODKIEWKA + ROLADKI Z SERA ŻÓŁTEGO + DIP RÓŻOWY
|
Śniadanie: Pasztet domowy + mus chrzanowy + MIX SAŁAT + ogórek konserwowy, papryka, pomidor + SUSZONE POMIDORY
|
Śniadanie: ROLADKI Z SZYNKI Z pastą drobiową curry + MIX SAŁAT + patison, ogórek i papryka konserwowa + SUSZONE POMIDORY
|
Śniadanie: PASTA JAJECZNA Z SEZAMEM + MIX SAŁAT + CHERRY, OLIWKI, KIEŁKI + SUSZONE POMIDORY
|
Śniadanie: PASTA CYGAŃSKA + MIX SAŁAT + OGÓREK KONS. PATISON, CHERRY + KETO CHLEBEK
|
Menu nie jest dostępne
|
II śniadanie: KREM KALAFIOROWO-MARCHEWKOWY Z ORZECHAMI NERKOWCA
|
II śniadanie: Krem z białych warzyw z oliwą truflową + PRAŻONE PŁATKI MIGDAŁÓW
|
II śniadanie: KREM CEBULOWY Z MOZZARELLĄ
|
II śniadanie: PLACEK JAJECZNY Z AWOKADO I OKRASĄ Z BOCZKU + DIP JOGURTOWO-KOPERKOWY
|
II śniadanie: Krem jarzynowy z pestkami dyni + OKRASA Z BOCZKU
|
II śniadanie: BURGER DROBIOWY NA GRILLOWANYCH WARZYWACH + DIP JOGURTOWE-CHILLI – (1)
|
Menu nie jest dostępne
|
Obiad: POMIDOROWA „CARBONARA” Z CZOSNKIEM + MAKARON JAJECZNY
|
Obiad: Kofta grecka na musie pomidorowo-paprykowym z oliwkami + MIX PIECZONYCH WARZYW Z SEZAMEM + surówka z czerwonej kapusty
|
Obiad: Pieczeń drobiowa faszerowana grzybami na musie bałkańskim + BRUKSELKA SMAŻONA Z BOCZKIEM W SOSIE MUSZTARDOWYM
|
Obiad: Rolada zrazowa na musie chrzanowym + kapusta zasmażana + GRILLOWANA PAPRYKA
|
Obiad: ESKALOPKI WIEPRZOWE ZAPIECZONE MOZZARELLĄ Z SUSZ. POMID. NA SOSIE ŚMIETANOWO – SEROWYM + SURÓWKA POROWA
|
Obiad: KĄSKI DROBIOWE SMAŻONE Z CEBULĄ, PIECZARKĄ, CUKINIĄ, PAPRYKĄ W SOSIE POMIDOROWO-CZOSNKOWYM + sałatka z pieczonej marchewki, fasolki, papryki i pieczarki w sezamie
|
Menu nie jest dostępne
|
Podwieczorek: MIX SAŁAT Z BRIE, INDYKIEM, POMIDOR SUSZONY, OLIWKI, PAPRYKA, ORZECHY, PARMEZAN + OLIWA Z SUSZ. POMIDORÓW
|
Podwieczorek: DESER MASCARPONE Z KIWI, MUSEM TRUSKAWKOWYM I WIÓRKAMI CZEKOLADY
|
Podwieczorek: ESKALOPKI WIEPRZOWE NA SOSIE PIECZARKOWYM + SURÓWKA POROWA
|
Podwieczorek: SAŁATKA JAJECZNA Z BROKUŁAMI , SUSZONYMI POMIDORAMI I SŁONECZNIKIEM
|
Podwieczorek: KETO COCTAIL KOKOSOWO-WIŚNIOWY |
Podwieczorek: KETO RACUCHY JABŁKOWE Z ORZECHAMI WŁOSKIMI + KWAŚNA ŚMIETANA
|
Menu nie jest dostępne
|
Kolacja: BIAŁA KIEŁBASA SMAŻONA Z CEBULĄ W SOSIE CHRZANOWYM + OPRÓSZONA TARTYM JAJKIEM + KETO „GRZANKI” SEROWE Z SALAMI – (2)
|
Kolacja: WIEPRZOWINA PO BURGUNDZKU + surówka żydowska
|
Kolacja: BURGER WP-WOŁ Z JALAPENO ZAPIECZONY SEREM I BOCZKIEM + DIP CZOSNKOWY + PIECZONA PAPRYKA PEPERONI Z CUKINIĄ
|
Kolacja: BOLOGNESE DROBIOWE Z SEREM + surówka koperkowa + KETO NACHOS
|
Kolacja: Pieczeń rzymska na sosie myśliwskim + colesław + BLANSZOWANE PIECZARKI Z NATKĄ
|
Kolacja: ŁOSOŚ NA SOSIE CYTRYNOWYM + FASOLKA W SEZAMIE
|
Menu nie jest dostępne |
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Śniadanie: Twarożek z łososiem i koperkiem + pumpernikiel + oliwki czarne, pomidor, kapar owoc | Śniadanie: Pieczona owsianka piernikowa ze śliwkami + mus gruszkowo-jabłkowy z cynamonem + POMARAŃCZA, ANANAS |
Śniadanie: Pasztet domowy + mus chrzanowy + pieczywo razowe + ogórek konserwowy, papryka, pomidor
|
Śniadanie: Pasta drobiowa curry + pieczywo razowe + patison, ogórek i papryka konserwowa
|
Śniadanie: Pasta z cieciorki z sezamem + pieczywo razowe + słupki kalarepy, marchewki, papryki
|
Śniadanie: Owsianka czekoladowa z bakaliami BEZ CUKRU
|
Menu nie jest dostępne |
II śniadanie: SMOOTHIE JABŁKO, POMARAŃCZ, JAGODA |
II śniadanie: Krem z białych warzyw z oliwą truflową
|
II śniadanie: Krem z batatów z masłem orzechowym i nutą szafranu | II śniadanie: KREM POMIDOROWY Z CZOSNKIEM | II śniadanie: Krem jarzynowy z pestkami dyni | II śniadanie: MALINOWO – TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY Z MLEKIEM SOJOWYM | Menu nie jest dostępne |
Obiad: Kąski drobiowe na musie brokułowym + ryż brązowy + zapiekana tymiankowa cukinia i marchewka
|
Obiad: Kofta grecka na musie pomidorowo-paprykowym z oliwkami + pieczona kasza gryczana z warzywami + surówka z czerwonej kapusty | Obiad: Pieczeń drobiowa faszerowana grzybami na musie bałkańskim + ryż basmati + marchewka z chrzanem |
Obiad: Rolada zrazowa na musie chrzanowym + ryż brązowy + kapusta zasmażana
|
Obiad: Pulpety rybne w sosie koperkowym + ryż żółty + surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem
|
Obiad: Kąski drobiowe na pilawie ryżowym + sałatka z pieczonej marchewki, fasolki, papryki i pieczarki w sezamie
|
Menu nie jest dostępne
|
Podwieczorek: Krem pomidorowy z pesto
|
Podwieczorek: Paleo chlebek + mus truskawkowy |
Podwieczorek: Ciasto kokosowe
|
Podwieczorek: Sałatka ryżowa z jajkiem
|
Podwieczorek: SMOOTHIE ANANAS, POMARAŃCZ, LICZI
|
Podwieczorek: KETO RACUCHY JABŁKOWE Z ORZECHAMI WŁOSKIMI + KWAŚNA ŚMIETANA
|
Menu nie jest dostępne
|
Kolacja: Pęczakotto z warzywami i szpinakiem + ser feta
|
Kolacja: Gołąbki bez zawijania na sosie pieczarkowym + ryż „czerwony” + surówka żydowska
|
Kolacja: ŁOSOŚ NA SOSIE POMARAŃCZOWYM + KOMOSA + surówka z białej kapusty, marchewki i ananasa, sos
|
Kolacja: Chilli con carne + ryż basmati + surówka koperkowa
|
Kolacja: Pieczeń rzymska na sosie myśliwskim + kasza bulgur + colesław
|
Kolacja: Łosoś na makaronie w sosie szpinakowym z oliwkami
|
Menu nie jest dostępne
|
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Śniadanie: PASTA Z FASOLI CZERWONEJ Z ORZECHAMI + pumpernikiel + oliwki czarne, pomidor, kapar owoc
|
Śniadanie: Pieczona owsianka piernikowa ze śliwkami + mus gruszkowo-jabłkowy z cynamonem + owoce
|
Śniadanie: PASTA Z FASOLI Z ŚLIWKĄ + MIX SAŁAT Z CHERRY + RZODKIEWKA , MARCHEWKA + pieczywo razowe
|
Śniadanie: PASTA Z CIECIORKI Z SUSZONYMI POMIDORAMI I PESTKAMI SŁONECZNIKA + pieczywo razowe + patison, ogórek i papryka konserwowa
|
Śniadanie: Pasta z cieciorki z sezamem + pieczywo razowe + słupki kalarepy, marchewki, papryki
|
Śniadanie: Owsianka czekoladowa z bakaliami
|
Menu nie jest dostępne
|
II śniadanie: Smoothie marchew + jabłko + banan + truskawka
|
II śniadanie: Krem z białych warzyw z oliwą truflową
|
II śniadanie: Krem z batatów z masłem orzechowym i nutą szafranu
|
II śniadanie: Krem z buraka i kokosa z płatkami migdałów
|
II śniadanie: Krem jarzynowy z pestkami dyni
|
II śniadanie: Smoothie banan + pomarańcz + truskawka + mango
|
Menu nie jest dostępne
|
Obiad: WEGE KOTLECIKI Z KOPERKIEM I DYNIĄ na musie brokułowym + ryż brązowy + zapiekana tymiankowa cukinia i marchewka
|
Obiad: GRECKIE PULPECIKI WEGETARIAŃSKIE na musie pomidorowo-paprykowym z oliwkami + pieczona kasza gryczana z warzywami + surówka z czerwonej kapusty
|
Obiad: KOTLECIKI SOJOWE Z GRZYBAMI na musie bałkańskim + ryż basmati + marchewka z chrzanem
|
Obiad: KOFTA SOJOWA na musie chrzanowym + ryż brązowy + kapusta zasmażana
|
Obiad: PULPETY SOJOWE Z SZPINAKIEM NA PUREE KALAFIOROWO-KOPERKOWYM + ryż żółty + surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem
|
Obiad: PULPECIKI Z SOCZEWICY Z WARZYWAMI na pilawie ryżowym + sałatka z pieczonej marchewki, fasolki, papryki i pieczarki w sezamie
|
Menu nie jest dostępne
|
Podwieczorek: Krem pomidorowy z pesto
|
Podwieczorek: ANANASOWY SOK SIRTUINOWY Z ORZECHAMI
|
Podwieczorek: SMOOTHIE WIŚNIA, TRUSKAWKA, PORZECZKA, JABŁKO
|
Podwieczorek: CZEKOLADOWA GRYCZANKA Z MLEKIEM SOJOWYM, JABŁKIEM, CYNAMONEM I ORZECHAMI
|
Podwieczorek: Smoothie banan – pomarańcza – brzoskwinia – liczi
|
Podwieczorek: KREM CUKINIOWO-POROWY Z PESTKAMI PRAŻONEGO SŁONECZNIKA
|
Menu nie jest dostępne
|
Kolacja: Pęczakotto z warzywami i szpinakiem + WIÓRKAMI TOFU
|
Kolacja: SOJOWE GOŁĄBKI BEZ ZAWIJANIA NA DUSZONYCH PIECZARKACH + ryż „czerwony” + surówka żydowska
|
Kolacja: KOTLECIKI Z TOFU Z JAGODAMI GOI na musie żurawinowym + kasza jaglana + surówka z białej kapusty, marchewki i ananasa, sos
|
Kolacja: CHILLI SIN CARNE + ryż basmati + surówka koperkowa
|
Kolacja: LECZO WARZYWNE Z CIECIORKĄ + kasza bulgur + BLANSZOWANE PIECZARKI NATKĄ
|
Kolacja: TOFU na makaronie w sosie szpinakowym z oliwkami
|
Menu nie jest dostępne
|
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Śniadanie: PASTA JAJECZNO – ŁOSOSIOWA + CZYSTOZIARNISTE + oliwki czarne, pomidor, kapar owoc
|
Śniadanie: BZGL Pieczona owsianka piernikowa ze śliwkami + mus gruszkowo-jabłkowy z cynamonem + owoce
|
Śniadanie: Pasztet domowy + mus chrzanowy + CZYSTOZIARNISTE + ogórek konserwowy, papryka, pomidor
|
Śniadanie: Pasta drobiowa curry + VASA BZGL + patison, ogórek i papryka konserwowa
|
Śniadanie: Pasta z cieciorki z sezamem + CZYSTOZIARNISTE + słupki kalarepy, marchewki, papryki
|
Śniadanie: BZGL Owsianka czekoladowa z bakaliami
|
Menu nie jest dostępne
|
II śniadanie: Smoothie marchew + jabłko + banan + truskawka
|
II śniadanie: Krem z białych warzyw z oliwą truflową
|
II śniadanie: Krem z batatów z masłem orzechowym i nutą szafranu
|
II śniadanie: Krem z buraka i kokosa z płatkami migdałów
|
II śniadanie: Krem jarzynowy z pestkami dyni
|
II śniadanie: Smoothie banan + pomarańcz + truskawka + mango
|
Menu nie jest dostępne
|
Obiad: Kąski drobiowe na musie brokułowym + ryż brązowy + zapiekana tymiankowa cukinia i marchewka
|
Obiad: Kofta grecka na musie pomidorowo-paprykowym z oliwkami + pieczona kasza gryczana z warzywami + surówka z czerwonej kapusty
|
Obiad: Pieczeń drobiowa faszerowana grzybami na musie bałkańskim + ryż basmati + marchewka z chrzanem
|
Obiad: Rolada zrazowa na musie chrzanowym + ryż brązowy + kapusta zasmażana
|
Obiad: Pulpety rybne NA PUREE KALAFIOROWO-KOPERKOWYM + ryż żółty + surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem
|
Obiad: Kąski drobiowe na pilawie ryżowym + sałatka z pieczonej marchewki, fasolki, papryki i pieczarki w sezamie
|
Menu nie jest dostępne
|
Podwieczorek: Krem pomidorowy z pesto
|
Podwieczorek: Paleo chlebek bananowy + mus truskawkowy
|
Podwieczorek: Ciasto kokosowe BZGL
|
Podwieczorek: Sałatka ryżowa z jajkiem
|
Podwieczorek: Smoothie banan – pomarańcza – brzoskwinia – liczi
|
Podwieczorek: Sałatka z buraka, gruszki, TOFU, orzechy, rukola, dressing balsamico, cherry
|
Menu nie jest dostępne
|
Kolacja: ESKALOPKI DROBIOWE NA SOSIE MIODOWO- MUSZTARDOWYM + PIECZONE BATATY + SURÓWKA Z SELERA, JABŁKA I ŻURAWINY
|
Kolacja: Gołąbki bez zawijania na DUSZONYCH PIECZARKACH + ryż „czerwony” + surówka żydowska
|
Kolacja: Zapiekany indyk z ananasem na musie żurawinowym + kasza jaglana + surówka z białej kapusty, marchewki i ananasa, sos
|
Kolacja: Chilli con carne + ryż basmati + surówka koperkowa
|
Kolacja: Pieczeń rzymska na sosie myśliwskim + KASZA GRYCZANA + colesław
|
Kolacja: Łosoś na BEZGLUTENOWYM makaronie w sosie szpinakowym z oliwkami
|
Menu nie jest dostępne
|
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Obiad:KOTLECIKI DROBIOWE Z SELEREM NA MUSIE Z CUKINII + KASZA GRYCZANA Z KURKUMĄ + MIZERIA Z MIĘTĄ I CZERWONĄ CEBULĄ – 3/150
|
Obiad: ZIELONE CURRY Z PAPRYKĄ, BROKUŁAMI, FASOLKĄ I ANANASEM + KASZA GRYCZANA NIEPALONA + CHRUPIĄCE TOFU – 300/100/90
|
Obiad: DORSZ Z SOSEM Z MISO Z SIRTUINOWYMI WARZYWAMI + KOMOSA RYŻOWA – 100/ 120
|
Obiad: MIX SAŁAT Z CYKORIĄ, PIECZONĄ GRUSZKĄ, BURAK, KURCZAKIEM I SEREM RICOTTA, SŁONECZNIK + VINEGRETTE
|
Obiad: KURCZAK W SZAŁWII I POMIDORACH SUSZONYCH NA SOSIE PUTANESCA + KASZA Z KALAFIOREM
|
Obiad: KURCZAK PO AZJATYCKU Z CUKINIĄ I PAPRYKĄ + MAKARON GRYCZANY
|
Menu nie jest dostępne
|
Koktajl1: SOK SIRTUINOWY Z ZIELONĄ HERBATĄ, KIWI, JABŁKIEM I MATCHĄ
|
Koktajl1: SOK SIRTUINOWY Z CZERWONYCH WINOGRON, ZIELONEJ HERBATY I SELERA NACIOWEGO Z MATCHĄ
|
Koktajl1: TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO, MATCHĄ I MLEKIEM SOJOWYM
|
Koktajl1: ANANASOWO-MARCHWIOWY SOK SIRTUINOWY Z JABŁKIEM
|
Koktajl1: MALINOWO-BANANOWY SOK SIRTUINOWY Z MIĘTĄ I MATCHĄ NA MLEKU SOJOWYM
|
Koktajl1: BRZOSKWINIOWO-MARCHWIOWY SOK SIRTUINOWY Z MATCHĄ I JAGODAMI GOJI
|
Menu nie jest dostępne
|
Koktajl2: MALINOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO NA BAZIE ZIELONEJ HERBATY
|
Koktajl2: SOK SIRTUINOWY Z WINOGRONAMI I TRUSKAWKAMI
|
Koktajl2: BRZOSKWINIOWY SOK SIRTUINOWY
|
Koktajl2: JABŁKOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO
|
Koktajl2: KAKAOWO-JAGODOWY SOK SIRTUINOWY Z NATKĄ PIETRUSZKI
|
Koktajl2: POMARAŃCZOWO-BANANOWY SOK SIRTUINOWY Z JAGODAMI GOJI
|
Menu nie jest dostępne
|
Koktajl3: ORZEŹWIAJĄCY SOK SIRTUINOWY Z ANANASEM I JAGODAMI GOJI
|
Koktajl3: ANANASOWY SOK SIRTUINOWY Z ORZECHAMI
|
Koktajl3: MALINOWO-TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY NA BAZIE ZIELONEJ HERBATY
|
Koktajl3: IMBIROWY SOK SIRTUINOWY Z TRUSKAWKAMI
|
Koktajl3: JABŁKOWO-TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY Z ZIELONĄ HERBATĄ I MIĘTĄ
|
Koktajl3: MALINOWO – TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY Z MLEKIEM SOJOWYM
|
Menu nie jest dostępne
|
–
|
–
|
–
|
–
|
–
|
–
|
–
|