MENU TYGODNIOWE:
Menu na tydzień: (29.11.2021 – 05.12.2021)
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, ŚWIEŻA PAPRYKA | NALEŚNIKI CZEKOLADOWO-WANILIOWE Z GRUSZKAMI KARMELIZOWANYMI Z IMBIREM, JOGURT, SEZONOWE OWOCE | ROGALIK FRANCUSKI CROISSANT Z SEREM BRIE, ROSZPONKĄ I KONFITURĄ MORELOWĄ | OMLET Z DUSZONYM POREM, SEREM FETA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, POMIDORKI KOKTAJLOWE | DOMOWA GRANOLA Z JOGURTEM I POLEWĄ CZARNEJ PORZECZKI | Kremowy twarożek z rzodkiewką i ziołami, pieczywo pełnoziarniste, warzywa | DOMOWA GRANOLA (GF), JOGURT TRUSKAWKOWY (LF), PRAŻONE JABŁKA |
ZUPA KALAFIOROWA Z ZIEMNIAKAMI I MARCHEWKĄ | Chrupiąca sałatka z selerem naciowym, indykiem i słonecznikiem | Soupe à l’ail – FRANCUSKA ZUPA CZOSNKOWA | SAŁATKA Z SELEREM NACIOWYM, ANANASEM, PRAŻONYM SEZAMEM I KURCZAKIEM | KREM Z KUKURYDZY NA MLEKU KOKOSOWYM ZE SŁONECZNIKIEM | PIECZONE WARZYWA KORZENIOWE, SOS ORZECHOWYM SATAY (SF) | KREM WARZYWNY, NASIONA SŁONECZNIKA, NATKA PIETRUSZKI |
MAKARON Z TAPIOKI Z GRILLOWANĄ CUKINIĄ, OLIWKAMI I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM | SCHAB GOTOWANY W SOSIE Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI, MIZERIA, RYŻ BRĄZOWY | BOEUF BOURGUIGNON – FRANCUSKI GULASZ Z CZERWONYM WINEM I PIECZARKAMI, PUREE ZIEMNIACZNE, PAROWANE BROKUŁY | TAJSKIE CZERWONE CURRY Z CIECIERZYCĄ, DYNIĄ, SZPINAKIEM, I BIAŁĄ KASZĄ GRYCZANĄ | FILET Z ŁOSOSIA W SOSIE CYTRYNOWYM, KASZA PĘCZAK, PAROWANA BRUKSELKA | SPAGHETTI Z SOSEM MARINARA, PIECZARKAMI I SEREM MOZZARELLA | NASI GORENG – RYŻ SMAZONY Z WARZYWAMI I KURCZAKIEM PO INDONEZYJSKU |
SMOOTHIE TRUSKAWKOWE | BUDYŃ CZEKOLADOWY Z CHIA, LISTEK MIĘTY, MANDARYNKI, WIÓRKI KOKOSOWE, ŻURAWINA | SEZONOWE OWOCE Z DRESINGIEM IMBIROWO-LIMONKOWY | JAGLANKA Z BANANEM I SOSEM Z MASŁA ORZECHOWEGO | RAZOWE CIASTO BANANOWE | KOKOSOWY PUDDING Z TAPIOKI (SF), MUS MANGO, RODZYNKI | SMOOTHIE BANANOWO-ORZECHOWE (LF&SF) |
SAŁATKA RYBAKA Z RUKOLĄ, PIECZONE ZIEMNIACZKI I DRESSINGIEM KOPERKOWYM | ROLADKI Z SZYNKI Z MUSEM CHRZANOWYM, OGÓREK KISZONY, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE | RATATOUILLE – WARZYWA DUSZONE PO FRANCUSKU Z BAGIETKĄ | PIECZEŃ DROBIOWA FASZEROWANA GRZYBAMI Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI | PASTA Z ZIELONEJ SOCZEWICY I SUSZONYCH POMIDORÓW, WARZYWA I PIECZYWEM PEŁNOZIARNISTYM | SAŁATKA Z BROKUŁAMI, JAJKIEM I RZODKIEWKĄ Z DRESSINGIEM TAHINI | PASTA Z CZARNEJ FASOLI, PAPRYKA MARYNOWANA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE |
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, ŚWIEŻA PAPRYKA | NALEŚNIKI CZEKOLADOWO-WANILIOWE Z GRUSZKAMI KARMELIZOWANYMI Z IMBIREM, JOGURT, SEZONOWE OWOCE | ROGALIK FRANCUSKI CROISSANT Z SEREM BRIE, ROSZPONKĄ I KONFITURĄ MORELOWĄ | OMLET Z DUSZONYM POREM, SEREM FETA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, POMIDORKI KOKTAJLOWE | DOMOWA GRANOLA Z JOGURTEM I POLEWĄ CZARNEJ PORZECZKI | Kremowy twarożek z rzodkiewką i ziołami, pieczywo pełnoziarniste, warzywa | DOMOWA GRANOLA (GF), JOGURT TRUSKAWKOWY (LF), PRAŻONE JABŁKA |
ZUPA KALAFIOROWA Z ZIEMNIAKAMI I MARCHEWKĄ | Chrupiąca sałatka z selerem naciowym, tofu i słonecznikiem | Soupe à l’ail – FRANCUSKA ZUPA CZOSNKOWA | WEGAŃSKA SAŁATKA Z SELEREM NACIOWYM, ANANASEM, PAPRYKĄ I KUKURYDZĄ | KREM Z KUKURYDZY NA MLEKU KOKOSOWYM ZE SŁONECZNIKIEM | PIECZONE WARZYWA KORZENIOWE, SOS ORZECHOWYM SATAY (SF) | KREM WARZYWNY, NASIONA SŁONECZNIKA, NATKA PIETRUSZKI |
MAKARON Z TAPIOKI Z GRILLOWANĄ CUKINIĄ, OLIWKAMI I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM | GRILLOWANY ŁOSOŚ, W SOSIE Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI, MIZERIA, RYŻ BRĄZOWY | FRANCUSKI GULASZ WARZYWNY Z CZARNĄ FASOLĄ I CZERWONYM WINEM, PUREE ZIEMNIACZANE, BROKUŁ PAROWANY | TAJSKIE CZERWONE CURRY Z CIECIERZYCĄ, DYNIĄ, SZPINAKIEM, I BIAŁĄ KASZĄ GRYCZANĄ | FILET Z ŁOSOSIA W SOSIE CYTRYNOWYM, KASZA PĘCZAK, PAROWANA BRUKSELKA | SPAGHETTI Z SOSEM MARINARA, PIECZARKAMI I SEREM MOZZARELLA | NASI GORENG – RYŻ SMAZONY Z WARZYWAMI I FASOLKĄ SZPARAGOWĄ PO INDONEZYJSKU |
SMOOTHIE TRUSKAWKOWE | BUDYŃ CZEKOLADOWY Z CHIA, LISTEK MIĘTY, MANDARYNKI, WIÓRKI KOKOSOWE, ŻURAWINA | SEZONOWE OWOCE Z DRESINGIEM IMBIROWO-LIMONKOWY | JAGLANKA Z BANANEM I SOSEM Z MASŁA ORZECHOWEGO | RAZOWE CIASTO BANANOWE | KOKOSOWY PUDDING Z TAPIOKI (SF), MUS MANGO, RODZYNKI | SMOOTHIE BANANOWO-ORZECHOWE (LF&SF) |
SAŁATKA RYBAKA Z RUKOLĄ, PIECZONE ZIEMNIACZKI I DRESSINGIEM KOPERKOWYM | Pasta musztardowa z ciecierzycy i słonecznika, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, OGÓREK KISZONY | RATATOUILLE – WARZYWA DUSZONE PO FRANCUSKU Z BAGIETKĄ | Wegańskie kotleciki z rozmarynem i czosnkiem, GRILLOWANE WARZYWA | PASTA Z ZIELONEJ SOCZEWICY I SUSZONYCH POMIDORÓW, WARZYWA I PIECZYWEM PEŁNOZIARNISTYM | SAŁATKA Z BROKUŁAMI, JAJKIEM I RZODKIEWKĄ Z DRESSINGIEM TAHINI | PASTA Z CZARNEJ FASOLI, PAPRYKA MARYNOWANA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE |
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, ŚWIEŻA PAPRYKA | NALEŚNIKI CZEKOLADOWO-WANILIOWE Z GRUSZKAMI KARMELIZOWANYMI Z IMBIREM, JOGURT, SEZONOWE OWOCE | Pasta z fasoli, cebuli czerwonej i śliwek suszonych, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, POMIDOR PLASTERKI, ROSZPONKA | OMLET Z DUSZONYM POREM, SEREM FETA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, POMIDORKI KOKTAJLOWE | PALEO PLACKI SZARLOTKOWE, POLEWA Z CZARNEJ PORZECZKI, SEZONOWE OWOCE | Kremowy twarożek z rzodkiewką i ziołami, pieczywo pełnoziarniste, warzywa | DOMOWA GRANOLA (GF), JOGURT TRUSKAWKOWY (LF), PRAŻONE JABŁKA |
ZUPA KALAFIOROWA Z ZIEMNIAKAMI, MARCHEWKĄ I MIĘSNYMI KULECZKAMI | Chrupiąca sałatka z selerem naciowym i indykiem | Soupe à l’ail – FRANCUSKA ZUPA CZOSNKOWA | SAŁATKA Z SELEREM NACIOWYM, ANANASEM, PRAŻONYM SEZAMEM I KURCZAKIEM | KREM Z KUKURYDZY Z MLEKIEM KOKOSOWYM I INDYKIEM | PIECZONE WARZYWA KORZENIOWE, SOS ORZECHOWYM SATAY (SF) | KREM WARZYWNY Z MIĘSNYMI PULPECIKAMI |
MAKARON Z TAPIOKI Z GRILLOWANĄ CUKINIĄ, KURCZAKIEM OLIWKAMI I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM | SCHAB GOTOWANY W SOSIE Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI, MIZERIA, RYŻ BRĄZOWY | BOEUF BOURGUIGNON – FRANCUSKI GULASZ Z CZERWONYM WINEM I PIECZARKAMI, PUREE ZIEMNIACZNE, PAROWANE BROKUŁY | TAJSKIE CZERWONE CURRY Z CIECIERZYCĄ, DYNIĄ, SZPINAKIEM, I BIAŁĄ KASZĄ GRYCZANĄ | FILET Z ŁOSOSIA W SOSIE CYTRYNOWYM, KASZA PĘCZAK, PAROWANA BRUKSELKA | SPAGHETTI PEŁNOZIARNISTE Z KURCZAKIEM, PIECZARKAMI, SOSEM MARINARA I OLIWKAMI | NASI GORENG – RYŻ SMAZONY Z WARZYWAMI I KURCZAKIEM PO INDONEZYJSKU |
Koktajl truskawkowy sport | BUDYŃ CZEKOLADOWY Z CHIA, LISTEK MIĘTY, MANDARYNKI, WIÓRKI KOKOSOWE, ŻURAWINA | Muffiny jajeczne z warzywami Sport | JAGLANKA Z BANANEM I SOSEM Z MASŁA ORZECHOWEGO | Koktajl gryczany z mango i miętą Sport | KOKOSOWY PUDDING Z TAPIOKI (SF), MUS MANGO, RODZYNKI | Sałatka z mango i tuńczykiem Sport |
SAŁATKA RYBAKA Z RUKOLĄ, PIECZONE ZIEMNIACZKI I DRESSINGIEM KOPERKOWYM | ROLADKI Z SZYNKI Z MUSEM CHRZANOWYM, OGÓREK KISZONY, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE | RATATOUILLE – WARZYWA DUSZONE PO FRANCUSKU Z INDYKIEM, BAGIETKA | PIECZEŃ DROBIOWA FASZEROWANA GRZYBAMI Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI | PASTA Z ZIELONEJ SOCZEWICY I SUSZONYCH POMIDORÓW, WARZYWA I PIECZYWEM PEŁNOZIARNISTYM | SAŁATKA Z BROKUŁAMI, JAJKIEM, WĘDZONYM KURCZAKIEM I RZODKIEWKĄ Z DRESSINGIEM TAHINI | PASTA Z CZARNEJ FASOLI, PAPRYKA MARYNOWANA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE |
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Pasta z tuńczyka , ŚWIEŻA PAPRYKA | Keto Omlet z krewetkami na mixie salaty z warzywa | Keto pasta jajeczna z awokado i rzodkiewką, Majonez (z olejem rzepakowym) | LISTEK MIĘTY, OMLET Z DUSZONYMI PORAMI I FETĄ, POMIDORKI KOKTAJLOWE, ROSZPONKA | Keto pasztet z łososiem | PASTA JAJECZNA ZE SZCZYPIORKIEM, MIX SALAT, WARZYWA | OMLET Z PIECZARKAMI NA SALACIE, ORZECHY WŁOSKIE |
KREM KALAFIROWY Z MIĘSNYMI KULECZKAMI | Chrupiąca sałatka z selerem naciowym, indykiem i słonecznikiem | TRADYCYJNY ŻUREK Z JAJKIEM I BIAŁĄ KIEŁBASĄ | KETO KOKTAJL ORZECHOWY NA MLEKU KOKOSOWYM | Keto jajka faszerowane tuńczykiem | BROKUŁ W SOSIE SEROWYM | KREM Z KALAFIORA Z WIÓRKAMI MARCHEWKI +CHIPSY Z SZYNKI |
GRILLOWANY KURCZAK Z CUKINIĄ, OLIWKAMI I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM, POMIDORKI KOKTAJLOWE | MIZERIA Z OGÓRKA, NATKA PIETRUSZKI, SCHAB PIECZONY, SOS Z SUSZONYCH ŚLIWEK | BOEUF BOURGUIGNON – FRANCUSKI GULASZ WOŁOWY Z CZERWONYM WINEM I PIECZARKAMI, BROKUŁ PAROWANY, KOPEREK, NATKA PIETRUSZKI, SZYNKA SUSZONA | Keto filet z kurczaka w ziarnach z pieczarkami i papryką ,colesław | Keto cukinia faszerowana indykiem | Keto kurczak z warzywami w kokosowym sosie | Keto schab z surówką z czerwonej kapusty |
Keto koktajl czekoladowy | DESER MASKARPONE Z MUSEM TRUSKAWKOWYM | KETO DESER MASKARPONE Z MUSEM WISNIOWYM I WIORKAMI KOKOSA | Keto sałatka orzechowa z awokado | KREM POMIDOROWO-CZOSNKOWY | Keto placki twarogowe z makiem | DESER MASCARPONE Z MUSEM TRUSKAWKOWYM,ORZECHAMI |
SAŁATKA RYBAKA Z RUKOLĄ, OLIWKAMI I DRESSINGIEM KOPERKOWYM | NATKA PIETRUSZKI, OGÓREK KISZONY, ROLADKI Z SZYNKI Z MUSEM CHRZANOWYM | Keto roladka z indyka na sałacie, Majonez domowy z olejem słonecznikowym | PIECZEŃ DROBIOWA FASZEROWANA GRZYBAMI Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI | Keto sałatka z gotowanego kurczaka | Sałatka z indykiem | Pasta drobiowa curry, WARZYWA,MIX SALAT |
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, ŚWIEŻA PAPRYKA | NALEŚNIKI CZEKOLADOWO-WANILIOWE Z GRUSZKAMI KARMELIZOWANYMI Z IMBIREM, JOGURT, SEZONOWE OWOCE | ROGALIK FRANCUSKI CROISSANT Z SEREM BRIE, ROSZPONKĄ I KONFITURĄ MORELOWĄ | OMLET Z DUSZONYM POREM, SEREM FETA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, POMIDORKI KOKTAJLOWE | DOMOWA GRANOLA Z JOGURTEM I POLEWĄ CZARNEJ PORZECZKI | Kremowy twarożek z rzodkiewką i ziołami, pieczywo pełnoziarniste, warzywa | DOMOWA GRANOLA (GF), JOGURT TRUSKAWKOWY (LF), PRAŻONE JABŁKA |
ZUPA KALAFIOROWA Z ZIEMNIAKAMI I MARCHEWKĄ | Chrupiąca sałatka z selerem naciowym, tofu i słonecznikiem | Soupe à l’ail – FRANCUSKA ZUPA CZOSNKOWA | WEGAŃSKA SAŁATKA Z SELEREM NACIOWYM, ANANASEM, PAPRYKĄ I KUKURYDZĄ | KREM Z KUKURYDZY NA MLEKU KOKOSOWYM ZE SŁONECZNIKIEM | PIECZONE WARZYWA KORZENIOWE, SOS ORZECHOWYM SATAY (SF) | KREM WARZYWNY, NASIONA SŁONECZNIKA, NATKA PIETRUSZKI |
MAKARON Z TAPIOKI Z GRILLOWANĄ CUKINIĄ, OLIWKAMI I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM | POSTNE KOTLECIKI KALAFIOROWO-MARCHEWKOWE W SOSIE Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI, SURÓWKA Z OGÓRKA Z PIETRUSZKĄ, RYŻ BRĄZOWY | FRANCUSKI GULASZ WARZYWNY Z CZARNĄ FASOLĄ I CZERWONYM WINEM, PUREE ZIEMNIACZANE, BROKUŁ PAROWANY | TAJSKIE CZERWONE CURRY Z CIECIERZYCĄ, DYNIĄ, SZPINAKIEM, I BIAŁĄ KASZĄ GRYCZANĄ | GRILLOWANY BAKŁAŻAN Z SOSEM KOKOSOWO-CYTRYNOWYM, KASZA PĘCZAK, PAROWANA BRUKSELKA | SPAGHETTI Z SOSEM MARINARA, PIECZARKAMI I SEREM MOZZARELLA | NASI GORENG – RYŻ SMAZONY Z WARZYWAMI I FASOLKĄ SZPARAGOWĄ PO INDONEZYJSKU |
SMOOTHIE TRUSKAWKOWE | BUDYŃ CZEKOLADOWY Z CHIA, LISTEK MIĘTY, MANDARYNKI, WIÓRKI KOKOSOWE, ŻURAWINA | SEZONOWE OWOCE Z DRESINGIEM IMBIROWO-LIMONKOWY | JAGLANKA Z BANANEM I SOSEM Z MASŁA ORZECHOWEGO | RAZOWE CIASTO BANANOWE | KOKOSOWY PUDDING Z TAPIOKI (SF), MUS MANGO, RODZYNKI | SMOOTHIE BANANOWO-ORZECHOWE (LF&SF) |
SAŁATKA Z RUKOLĄ, WARZYWAMI, CZERWONĄ FASOLĄ, PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I DRESSINGIEM KOPERKOWYM | Pasta musztardowa z ciecierzycy i słonecznika, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, OGÓREK KISZONY | RATATOUILLE – WARZYWA DUSZONE PO FRANCUSKU Z BAGIETKĄ | Wegańskie kotleciki z rozmarynem i czosnkiem, GRILLOWANE WARZYWA | PASTA Z ZIELONEJ SOCZEWICY I SUSZONYCH POMIDORÓW, WARZYWA I PIECZYWEM PEŁNOZIARNISTYM | SAŁATKA Z BROKUŁAMI, JAJKIEM I RZODKIEWKĄ Z DRESSINGIEM TAHINI | PASTA Z CZARNEJ FASOLI, PAPRYKA MARYNOWANA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE |
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Pasta z tuńczyka Paleo, ŚWIEŻA PAPRYKA | CZEKOLADOWO-WANILIOWY NALEŚNIK JAJECZNY Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ I IMBIREM, MUS ORZECHOWO-KOKOSOWY, SEZONOWE OWOCE | SAŁATKA Z ROSZPONKĄ, WĘDZONYM KURCZAKIEM I JAJKIEM, DRESSING KOPERKOWY | Omlet z łososiem, POMIDORKI KOKTAJLOWE, ROSZPONKA | LISTEK MIĘTY, Paleo placki szarlotkowe, POLEWA Z CZARNEJ PORZECZKI | Tatar z łososia, pieczywo bezglutenowe, warzywa | DOMOWA GRANOLA (GF), JOGURT TRUSKAWKOWY (LF), PRAŻONE JABŁKA |
ZUPA KALAFIOROWA Z MARCHEWKĄ I MIĘSNYMI KULECZKAMI | Chrupiąca sałatka z selerem naciowym, indykiem i słonecznikiem | KREM POMIDOROWY , NATKA PIETRUSZKI | Kokosowy sok sirtuinowy z mango, malinami i matchą [SIRT] | KREM Z KUKURYDZY NA MLEKU KOKOSOWYM ZE SŁONECZNIKIEM | PIECZONE WARZYWA KORZENIOWE, SOS ORZECHOWYM SATAY (SF) | KREM WARZYWNY, NASIONA SŁONECZNIKA, NATKA PIETRUSZKI |
GRILLOWANY KURCZAK Z CUKINIĄ, OLIWKAMI I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM, POMIDORKI KOKTAJLOWE | NATKA PIETRUSZKI, SCHAB PIECZONY, SOS Z SUSZONYCH ŚLIWEK, SURÓWKA Z OGÓRKA Z PIETRUSZKĄ | BOEUF BOURGUIGNON – FRANCUSKI GULASZ WOŁOWY Z CZERWONYM WINEM I PIECZARKAMI, BROKUŁ PAROWANY, KOPEREK, NATKA PIETRUSZKI | TAJSKIE CZERWONE CURRY Z KURCZAKIEM, DYNIĄ I SZPINAKIEM, PIECZONE BATATY | FILET Z DORSZA W SOSIE KOKOSOWO-CYTRYNOWYM, PIECZONA PIETRUSZKA, PAROWANA BRUKSELKA | MAKARON MARCHEWKOWY Z KURCZAKIEM, PIECZARKAMI, SOSEM MARINARA I OLIWKAMI | CEBULKA PRAŻONA, KURCZAK PIECZONY (UDKA), OGÓREK PLASTERKI, OMLET, POMIDOR PLASTERKI |
Paleo koktajl czekoladowy | SOK SITRUINOWY Z MANGO I MARCHWIĄ Z MATCHĄ | ŚLIWKOWO-BANANOWY SOK SIRTUINOWY Z MATCHĄ | PIECZONE GRUSZKI Z SZYNKĄ WŁOSKĄ , SOSEM BALSAMICZNYM I SŁONECZNIKIEM | KOKTAJL TRUSKAWKOWY Z AWOKADO I ORZECHAMI, LISTEK MIĘTY | KOKOSOWY PUDDING Z TAPIOKI (SF), LISTEK MIĘTY, MUS MANGO, OLIWKI CZARNE, RODZYNKI | SMOOTHIE BANANOWO-ORZECHOWE (LF&SF) |
SAŁATKA RYBAKA Z RUKOLĄ, OLIWKAMI I DRESSINGIEM KOPERKOWYM | ROLADKI Z SZYNKI Z MUSEM CHRZANOWYM, OGÓREK KISZONY | RATATOUILLE – WARZYWA DUSZONE PO FRANCUSKU Z PIECZYWEM BEZGLUTENOWYM | GRILLOWANE WARZYWA, Kasza bulgur (ugotowana), Pieczeń drobiowa faszerowana grzybami | PASTA Z ZIELONEJ SOCZEWICY I SUSZONYCH POMIDORÓW, WARZYWA, WAFLE RYŻOWE | SAŁATKA Z BROKUŁAMI, JAJKIEM I RZODKIEWKĄ Z DRESSINGIEM TAHINI | PASTA DROBIOWA CURRY, MARYNOWANA PAPRYKA |
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, ŚWIEŻA PAPRYKA, WAFLE RYŻOWE | CZEKOLADOWO-WANILIOWY NALEŚNIK JAJECZNY Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ I IMBIREM, MUS ORZECHOWO-KOKOSOWY, SEZONOWE OWOCE | SAŁATKA Z ROSZPONKĄ, WĘDZONYM KURCZAKIEM I JAJKIEM, DRESSING KOPERKOWY | Omlet z łososiem, POMIDORKI KOKTAJLOWE, ROSZPONKA | PALEO PLACKI SZARLOTKOWE, POLEWA Z CZARNEJ PORZECZKI, SEZONOWE OWOCE | Tatar z łososia, pieczywo bezglutenowe, warzywa | DOMOWA GRANOLA (GF), JOGURT TRUSKAWKOWY (LF), PRAŻONE JABŁKA |
ZUPA KALAFIOROWA Z MARCHEWKĄ | Chrupiąca sałatka z selerem naciowym, indykiem i słonecznikiem | Soupe à l’ail – FRANCUSKA ZUPA CZOSNKOWA PALEO | PALEO SAŁATKA Z SELEREM NACIOWYM, ANANASEM, PAPRYKĄ, KURCZAKIEM I PRAŻONYM SEZAMEM | KREM Z KUKURYDZY NA MLEKU KOKOSOWYM ZE SŁONECZNIKIEM | PIECZONE WARZYWA KORZENIOWE, SOS ORZECHOWYM SATAY (SF) | KREM WARZYWNY, NASIONA SŁONECZNIKA, NATKA PIETRUSZKI |
MAKARON Z TAPIOKI Z GRILLOWANĄ CUKINIĄ, OLIWKAMI I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM | SCHAB GOTOWANY W SOSIE Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI, SURÓWKA Z OGÓRKA Z PIETRUSZKĄ, RYŻ BRĄZOWY | BOEUF BOURGUIGNON – FRANCUSKI GULASZ Z CZERWONYM WINEM I PIECZARKAMI, PUREE ZIEMNIACZNE, PAROWANE BROKUŁY | TAJSKIE CZERWONE CURRY Z CIECIERZYCĄ, DYNIĄ, SZPINAKIEM, I BIAŁĄ KASZĄ GRYCZANĄ | FILET Z ŁOSOSIA W SOSIE KOKOSOWO-CYTRYNOWYM, PIECZONA PIETRUSZKA, PAROWANA BRUKSELKA | MAKARON MARCHEWKOWY Z KURCZAKIEM, PIECZARKAMI, SOSEM MARINARA I OLIWKAMI | NASI GORENG – RYŻ SMAZONY Z WARZYWAMI I KURCZAKIEM PO INDONEZYJSKU |
Paleo koktajl czekoladowy | BUDYŃ CZEKOLADOWY Z CHIA, LISTEK MIĘTY, MANDARYNKI, WIÓRKI KOKOSOWE, ŻURAWINA | SEZONOWE OWOCE Z DRESINGIEM IMBIROWO-LIMONKOWY | PIECZONE GRUSZKI Z SZYNKĄ WŁOSKĄ , SOSEM BALSAMICZNYM I SŁONECZNIKIEM | KOKTAJL TRUSKAWKOWY Z AWOKADO I ORZECHAMI, LISTEK MIĘTY | KOKOSOWY PUDDING Z TAPIOKI (SF), LISTEK MIĘTY, MUS MANGO, OLIWKI CZARNE, RODZYNKI | SMOOTHIE BANANOWO-ORZECHOWE (LF&SF) |
SAŁATKA RYBAKA Z RUKOLĄ, PIECZONE ZIEMNIACZKI I DRESSINGIEM KOPERKOWYM | ROLADKI Z SZYNKI Z MUSEM CHRZANOWYM, OGÓREK KISZONY | RATATOUILLE – WARZYWA DUSZONE PO FRANCUSKU Z PIECZYWEM BEZGLUTENOWYM | PIECZEŃ DROBIOWA FASZEROWANA GRZYBAMI Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI | PASTA Z ZIELONEJ SOCZEWICY I SUSZONYCH POMIDORÓW, WARZYWA, WAFLE RYŻOWE | SAŁATKA Z BROKUŁAMI, JAJKIEM I RZODKIEWKĄ Z DRESSINGIEM TAHINI | PASTA Z CZARNEJ FASOLI, PAPRYKA MARYNOWANA, WAFLE RYŻOWE |
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|---|---|---|---|---|---|
1. Śniadanie | ||||||
SIRTFOOD | 1 faza 2 etap | 1500 kcal | ||||||
Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, ŚWIEŻA PAPRYKA | NALEŚNIKI CZEKOLADOWO-WANILIOWE Z GRUSZKAMI KARMELIZOWANYMI Z IMBIREM, JOGURT, SEZONOWE OWOCE | ROGALIK FRANCUSKI CROISSANT Z SEREM BRIE, ROSZPONKĄ I KONFITURĄ MORELOWĄ | OMLET Z DUSZONYM POREM, SEREM FETA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, POMIDORKI KOKTAJLOWE | NALEŚNIKI GRYCZANE Z SIRTUINOWYM SOSEM CZEKOLADOWYM + MUS TRUSKAWKOWY | PASTA JAJECZNA ZE SZCZYPIORKIEM, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, WARZYWA | DOMOWA GRANOLA Z JOGURTEM I POLEWĄ CZERWONEJ PORZECZKI |
SIRTFOOD | 2 faza 1 etap | 1500 kcal | ||||||
Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, ŚWIEŻA PAPRYKA | NALEŚNIKI CZEKOLADOWO-WANILIOWE Z GRUSZKAMI KARMELIZOWANYMI Z IMBIREM, JOGURT, SEZONOWE OWOCE | ROGALIK FRANCUSKI CROISSANT Z SEREM BRIE, ROSZPONKĄ I KONFITURĄ MORELOWĄ | OMLET Z DUSZONYM POREM, SEREM FETA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, POMIDORKI KOKTAJLOWE | NALEŚNIKI GRYCZANE Z SIRTUINOWYM SOSEM CZEKOLADOWYM + MUS TRUSKAWKOWY | PASTA JAJECZNA ZE SZCZYPIORKIEM, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, WARZYWA | DOMOWA GRANOLA Z JOGURTEM I POLEWĄ CZERWONEJ PORZECZKI |
SIRTFOOD | 2 faza 2 etap | 1500 kcal | ||||||
Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, ŚWIEŻA PAPRYKA | NALEŚNIKI CZEKOLADOWO-WANILIOWE Z GRUSZKAMI KARMELIZOWANYMI Z IMBIREM, JOGURT, SEZONOWE OWOCE | ROGALIK FRANCUSKI CROISSANT Z SEREM BRIE, ROSZPONKĄ I KONFITURĄ MORELOWĄ | OMLET Z DUSZONYM POREM, SEREM FETA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, POMIDORKI KOKTAJLOWE | NALEŚNIKI GRYCZANE Z SIRTUINOWYM SOSEM CZEKOLADOWYM + MUS TRUSKAWKOWY | PASTA JAJECZNA ZE SZCZYPIORKIEM, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE, WARZYWA | DOMOWA GRANOLA Z JOGURTEM I POLEWĄ CZERWONEJ PORZECZKI |
2. II śniadanie | ||||||
SIRTFOOD | 2 faza 2 etap | 1500 kcal | ||||||
ZUPA KALAFIOROWA Z ZIEMNIAKAMI I MARCHEWKĄ | Chrupiąca sałatka z selerem naciowym, indykiem i słonecznikiem | Soupe à l’ail – FRANCUSKA ZUPA CZOSNKOWA | SAŁATKA Z SELEREM NACIOWYM, ANANASEM, PRAŻONYM SEZAMEM I KURCZAKIEM | KREM POMIDOROWO-CZOSNKOWY Z PESTKAMI DYNI I PARMEZANEM | SAŁATKA MEKSYKAŃSKA | Pikantny krem węgierski z mieloną wołowiną |
3. Obiad | ||||||
SIRTFOOD | 1 faza 1 etap | 1000 kcal | ||||||
MAKARON Z TAPIOKI Z GRILLOWANĄ CUKINIĄ, OLIWKAMI I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM | SCHAB GOTOWANY W SOSIE Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI, MIZERIA, RYŻ BRĄZOWY | BOEUF BOURGUIGNON – FRANCUSKI GULASZ Z CZERWONYM WINEM I PIECZARKAMI, PUREE ZIEMNIACZNE, PAROWANE BROKUŁY | TAJSKIE CZERWONE CURRY Z CIECIERZYCĄ, DYNIĄ, SZPINAKIEM, I BIAŁĄ KASZĄ GRYCZANĄ | DORSZ NA AZJATYCKIM SOSIE Z KAPUSTĄ POK CHOI + RYŻ BASMATI | MAKARON Z BAKŁAŻANEM I POMIDORAMI PO SYCYLIJSKU | MAKARON RAZOWY Z MARCHEWKĄ, FASOLĄ, OLIWKAMI I KAPARAMI |
SIRTFOOD | 1 faza 2 etap | 1500 kcal | ||||||
MAKARON Z TAPIOKI Z GRILLOWANĄ CUKINIĄ, OLIWKAMI I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM | SCHAB GOTOWANY W SOSIE Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI, MIZERIA, RYŻ BRĄZOWY | BOEUF BOURGUIGNON – FRANCUSKI GULASZ Z CZERWONYM WINEM I PIECZARKAMI, PUREE ZIEMNIACZNE, PAROWANE BROKUŁY | TAJSKIE CZERWONE CURRY Z CIECIERZYCĄ, DYNIĄ, SZPINAKIEM, I BIAŁĄ KASZĄ GRYCZANĄ | DORSZ NA AZJATYCKIM SOSIE Z KAPUSTĄ POK CHOI + RYŻ BASMATI | MAKARON Z BAKŁAŻANEM I POMIDORAMI PO SYCYLIJSKU | MAKARON RAZOWY Z MARCHEWKĄ, FASOLĄ, OLIWKAMI I KAPARAMI |
SIRTFOOD | 2 faza 1 etap | 1500 kcal | ||||||
MAKARON Z TAPIOKI Z GRILLOWANĄ CUKINIĄ, OLIWKAMI I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM | SCHAB GOTOWANY W SOSIE Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI, MIZERIA, RYŻ BRĄZOWY | BOEUF BOURGUIGNON – FRANCUSKI GULASZ Z CZERWONYM WINEM I PIECZARKAMI, PUREE ZIEMNIACZNE, PAROWANE BROKUŁY | TAJSKIE CZERWONE CURRY Z CIECIERZYCĄ, DYNIĄ, SZPINAKIEM, I BIAŁĄ KASZĄ GRYCZANĄ | DORSZ NA AZJATYCKIM SOSIE Z KAPUSTĄ POK CHOI + RYŻ BASMATI | MAKARON Z BAKŁAŻANEM I POMIDORAMI PO SYCYLIJSKU | MAKARON RAZOWY Z MARCHEWKĄ, FASOLĄ, OLIWKAMI I KAPARAMI |
SIRTFOOD | 2 faza 2 etap | 1500 kcal | ||||||
MAKARON Z TAPIOKI Z GRILLOWANĄ CUKINIĄ, OLIWKAMI I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM | SCHAB GOTOWANY W SOSIE Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI, MIZERIA, RYŻ BRĄZOWY | BOEUF BOURGUIGNON – FRANCUSKI GULASZ Z CZERWONYM WINEM I PIECZARKAMI, PUREE ZIEMNIACZNE, PAROWANE BROKUŁY | TAJSKIE CZERWONE CURRY Z CIECIERZYCĄ, DYNIĄ, SZPINAKIEM, I BIAŁĄ KASZĄ GRYCZANĄ | DORSZ NA AZJATYCKIM SOSIE Z KAPUSTĄ POK CHOI + RYŻ BASMATI | MAKARON Z BAKŁAŻANEM I POMIDORAMI PO SYCYLIJSKU | MAKARON RAZOWY Z MARCHEWKĄ, FASOLĄ, OLIWKAMI I KAPARAMI |
4. Kolacja | ||||||
SIRTFOOD | 2 faza 1 etap | 1500 kcal | ||||||
SAŁATKA RYBAKA Z RUKOLĄ, PIECZONE ZIEMNIACZKI I DRESSINGIEM KOPERKOWYM | ROLADKI Z SZYNKI Z MUSEM CHRZANOWYM, OGÓREK KISZONY, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE | RATATOUILLE – WARZYWA DUSZONE PO FRANCUSKU Z BAGIETKĄ | PIECZEŃ DROBIOWA FASZEROWANA GRZYBAMI Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI | KANAPKI Z SEREM BRIE, ŻURAWINĄ I ROSZPONKĄ | Kotleciki z cieciorki, tofu i szpinaku + mus warzywny z chilli + ryż paraboliczny + kotleciki warzywne | PASTA Z ZIELONEJ SOCZEWICY, WARZYWA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTYM |
SIRTFOOD | 2 faza 2 etap | 1500 kcal | ||||||
SAŁATKA RYBAKA Z RUKOLĄ, PIECZONE ZIEMNIACZKI I DRESSINGIEM KOPERKOWYM | ROLADKI Z SZYNKI Z MUSEM CHRZANOWYM, OGÓREK KISZONY, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE | RATATOUILLE – WARZYWA DUSZONE PO FRANCUSKU Z BAGIETKĄ | PIECZEŃ DROBIOWA FASZEROWANA GRZYBAMI Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI | KANAPKI Z SEREM BRIE, ŻURAWINĄ I ROSZPONKĄ | Kotleciki z cieciorki, tofu i szpinaku + mus warzywny z chilli + ryż paraboliczny + kotleciki warzywne | PASTA Z ZIELONEJ SOCZEWICY, WARZYWA, PIECZYWO PEŁNOZIARNISTYM |
5. Koktajl1 | ||||||
SIRTFOOD | 1 faza 1 etap | 1000 kcal | ||||||
MARCHWIOWO-JABŁKOWY SOK SIRTUINOWY Z MATCHĄ | SOK SITRUINOWY Z MANGO I MARCHWIĄ Z MATCHĄ | ŚLIWKOWO-BANANOWY SOK SIRTUINOWY Z MATCHĄ | KOKOSOWY SOK SIRTUINOWY Z MANGO, MALINAMI I MATCHĄ | KOKOSOWY SOK SIRTUINOWY Z TRUSKAWKAMI I MATCHĄ | SOK SITRUINOWY Z KIWI, JABŁKA I OGÓRKA Z MATCHĄ | CYNAMONOWY SOK SIRTUINOWY Z JABŁKIEM, MARCHWIĄ I MATCHĄ |
SIRTFOOD | 1 faza 2 etap | 1500 kcal | ||||||
MARCHWIOWO-JABŁKOWY SOK SIRTUINOWY Z MATCHĄ | SOK SITRUINOWY Z MANGO I MARCHWIĄ Z MATCHĄ | ŚLIWKOWO-BANANOWY SOK SIRTUINOWY Z MATCHĄ | KOKOSOWY SOK SIRTUINOWY Z MANGO, MALINAMI I MATCHĄ | KOKOSOWY SOK SIRTUINOWY Z TRUSKAWKAMI I MATCHĄ | SOK SITRUINOWY Z KIWI, JABŁKA I OGÓRKA Z MATCHĄ | CYNAMONOWY SOK SIRTUINOWY Z JABŁKIEM, MARCHWIĄ I MATCHĄ |
SIRTFOOD | 2 faza 1 etap | 1500 kcal | ||||||
MARCHWIOWO-JABŁKOWY SOK SIRTUINOWY Z MATCHĄ | SOK SITRUINOWY Z MANGO I MARCHWIĄ Z MATCHĄ | ŚLIWKOWO-BANANOWY SOK SIRTUINOWY Z MATCHĄ | KOKOSOWY SOK SIRTUINOWY Z MANGO, MALINAMI I MATCHĄ | KOKOSOWY SOK SIRTUINOWY Z TRUSKAWKAMI I MATCHĄ | SOK SITRUINOWY Z KIWI, JABŁKA I OGÓRKA Z MATCHĄ | CYNAMONOWY SOK SIRTUINOWY Z JABŁKIEM, MARCHWIĄ I MATCHĄ |
SIRTFOOD | 2 faza 2 etap | 1500 kcal | ||||||
MARCHWIOWO-JABŁKOWY SOK SIRTUINOWY Z MATCHĄ | SOK SITRUINOWY Z MANGO I MARCHWIĄ Z MATCHĄ | ŚLIWKOWO-BANANOWY SOK SIRTUINOWY Z MATCHĄ | KOKOSOWY SOK SIRTUINOWY Z MANGO, MALINAMI I MATCHĄ | KOKOSOWY SOK SIRTUINOWY Z TRUSKAWKAMI I MATCHĄ | SOK SITRUINOWY Z KIWI, JABŁKA I OGÓRKA Z MATCHĄ | CYNAMONOWY SOK SIRTUINOWY Z JABŁKIEM, MARCHWIĄ I MATCHĄ |
6. Koktajl2 | ||||||
SIRTFOOD | 1 faza 1 etap | 1000 kcal | ||||||
MALINOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO NA BAZIE ZIELONEJ HERBATY | SOK SIRTUINOWY Z WINOGRONAMI I TRUSKAWKAMI | BRZOSKWINIOWY SOK SIRTUINOWY | JABŁKOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO | KAKAOWO-JAGODOWY SOK SIRTUINOWY Z NATKĄ PIETRUSZKI | POMARAŃCZOWO-BANANOWY SOK SIRTUINOWY Z JAGODAMI GOJI | MALINOWO-WINOGRONOWY SOK SIRTUINOWY Z ŻURAWINĄ |
SIRTFOOD | 1 faza 2 etap | 1500 kcal | ||||||
MALINOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO NA BAZIE ZIELONEJ HERBATY | SOK SIRTUINOWY Z WINOGRONAMI I TRUSKAWKAMI | BRZOSKWINIOWY SOK SIRTUINOWY | JABŁKOWY SOK SIRTUINOWY Z AWOKADO | KAKAOWO-JAGODOWY SOK SIRTUINOWY Z NATKĄ PIETRUSZKI | Pomarańczowo-bananowy sok sirtuinowy z jagodami goji | MALINOWO-WINOGRONOWY SOK SIRTUINOWY Z ŻURAWINĄ |
7. Koktajl3 | ||||||
SIRTFOOD | 1 faza 1 etap | 1000 kcal | ||||||
ORZEŹWIAJĄCY SOK SIRTUINOWY Z ANANASEM I JAGODAMI GOJI | ANANASOWY SOK SIRTUINOWY Z ORZECHAMI | MALINOWO-TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY NA BAZIE ZIELONEJ HERBATY | IMBIROWY SOK SIRTUINOWY Z TRUSKAWKAMI | JABŁKOWO-TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY Z ZIELONĄ HERBATĄ I MIĘTĄ | TRUSKAWKOWY SOK SIRTUINOWY Z MLEKIEM SOJOWYM | POMARAŃCZOWO-MARCHWIOWY SOK SIRTUINOWY Z NATKĄ PIETRUSZKI |